Home > Agenda > Pierce Brosnan l-a numit pe următorul James Bond

Pierce Brosnan l-a numit pe următorul James Bond

Pierce Brosnan

Fostul „agent 007” Pierce Brosnan a numit candidatul ideal pentru rolul spionului James Bond. Acesta este de părere că Tom Hardy ar trebui să preia „ștafeta” de la Daniel Craig, după ce contractul lui va expira, potrivit contactmusic.com.

„Are un fizic impunător, arată ucigător. Chiar ai putea crede că este cineva care ar putea ucide un om”, a spus starul de 65 de ani. Pierce Brosnan l-a lăudat pe Daniel Craig, care se pregătește să joace pentru ultima oară rolul lui James Bond în al 25-lea film al francizei.

Pierce Brosnan a jucat celebrul rol al spionului britanic în „GoldenEye” (1995), „Tomorrow Never Dies” (1997), „The World Is Not Enough” (1999) și „Die Another Day” (2002). La rândul său, Daniel Craig a apărut în „Casino Royale” (2006), „007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace” (2008), „007: Coordonata Skyfall/ Skyfall” (2012) și „Spectre” (2015). I-am putut vedea în rolul lui James Bond și pe actorii Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore și Timothy Dalton.

Tom Hardy s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum „Mad Max: Drumul furiei”, „Cavalerul negru: Legenda renaşte”, „Un spion care ştia prea multe”, „Începutul”, „RocknRolla”, „Legend” şi „Dunkirk”. Pentru rolul din filmul „The Revenant” (2015) a primit o nominalizare la Oscar.

Articole asemanatoare
James Bond
Să-l ucidem pe James Bond: de asta a renunțat Danny Boyle la scaunul de regizor?
james bond
James Bond suferă de alcoolism sever și are nevoie de ajutor specializat
pierce brosnan
Pierce Brosnan și „copiii” lui Robin Williams din Mrs. Doubtfire s-au reunit după 25 de ani
michael jackson
Dorința neîmplinită a lui Michael Jackson. Și-a dorit foarte mult să facă asta

Comenteaza acest articol

Pierce Brosnan l-a numit pe următorul James Bond

by Andreea Damian   1 min
0