Home > Agenda > Pierce Brosnan l-a numit pe următorul James Bond

Pierce Brosnan l-a numit pe următorul James Bond

Pierce Brosnan

Fostul „agent 007” Pierce Brosnan a numit candidatul ideal pentru rolul spionului James Bond. Acesta este de părere că Tom Hardy ar trebui să preia „ștafeta” de la Daniel Craig, după ce contractul lui va expira, potrivit contactmusic.com.

„Are un fizic impunător, arată ucigător. Chiar ai putea crede că este cineva care ar putea ucide un om”, a spus starul de 65 de ani. Pierce Brosnan l-a lăudat pe Daniel Craig, care se pregătește să joace pentru ultima oară rolul lui James Bond în al 25-lea film al francizei.

Pierce Brosnan a jucat celebrul rol al spionului britanic în „GoldenEye” (1995), „Tomorrow Never Dies” (1997), „The World Is Not Enough” (1999) și „Die Another Day” (2002). La rândul său, Daniel Craig a apărut în „Casino Royale” (2006), „007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace” (2008), „007: Coordonata Skyfall/ Skyfall” (2012) și „Spectre” (2015). I-am putut vedea în rolul lui James Bond și pe actorii Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore și Timothy Dalton.

Tom Hardy s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum „Mad Max: Drumul furiei”, „Cavalerul negru: Legenda renaşte”, „Un spion care ştia prea multe”, „Începutul”, „RocknRolla”, „Legend” şi „Dunkirk”. Pentru rolul din filmul „The Revenant” (2015) a primit o nominalizare la Oscar.

Articole asemanatoare
Daniel Craig
Daniel Craig vrea să-și lase copiii pe drumuri. Ce va face cu averea lui de 125 mil. $
James Bond
Lansarea noului film „James Bond”, amânată din cauza coronavirusului
Billie Eilish
Billie Eilish a lansat piesa No Time To Die, tema pentru Bond 25
James Bond
Personajul James Bond va rămâne bărbat, spun producătorii

Comenteaza acest articol

Pierce Brosnan l-a numit pe următorul James Bond

by Andreea Damian   1 min
0