Tabu
Image default
lifestyle

Remember the time? A show to remember Michael Jackson

Phoenix Entertainment are plăcerea de a prezenta cel mai amplu spectacol-tribut realizat în memoria lui Michael Jackson: Remember the time? A show to remember Michael Jackson. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe 16 aprilie și va fi o simbioză a artelor menită să onoreze viața și cariera Regelui Muzicii pop.

Spectacolul, prin structura sa, se aseamănă unui musical, din care lipsește partea de teatru. Piesele care au scris istorie vor fi reorchestrate în manieră simfonic pop de către European Royal Orchestra condusă de Simona Strungaru, mesajele vor fi ilustrate prin pași de dans grație conceptului DaDans și coregrafei Judith State, iar în fundal vor rula proiecții spectaculoase, realizate special pentru acest spectacol.

Un plus de savoare va fi oferit de către cunoscutul Mike Terrana datorită ritmului de tobe amețitor și a prezenței sale carismatice. Mike Terrana este un toboșar apreciat în întreaga lume, cunoscut pentru colaborările sale cu artiști de renume din diverse spectre muzicale precum Tarja Turunen, Axel Rudi Pell, Yngwie Malmsteen și mulți alții. Un alt element de impact va fi momentul de percuție interpretat de Crash, un grup extrem de talentat și inovativ.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pewww.eventim.ro

ARTICOLE SIMILARE

Lily Allen, beată în timpul interviului cu Karl Lagerfeld

realitatea

Vedete invitate la Casa Albă pentru Correspondents Dinner

realitatea

Duet surpriză în concertul SCORPIONS

Rihanna vrea să cânte cu Susan Boyle

realitatea

Margherita de la Clejani a slabit 15 kilograme intr-un timp foarte scurt!

Daniel Radcliffe: “Mi-ar plăcea să joc rolul unui travestit-

realitatea

Scrie un comentariu