Tabu
Image default
lifestyle

Remember the time? A show to remember Michael Jackson

Phoenix Entertainment are plăcerea de a prezenta cel mai amplu spectacol-tribut realizat în memoria lui Michael Jackson: Remember the time? A show to remember Michael Jackson. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe 16 aprilie și va fi o simbioză a artelor menită să onoreze viața și cariera Regelui Muzicii pop.

Spectacolul, prin structura sa, se aseamănă unui musical, din care lipsește partea de teatru. Piesele care au scris istorie vor fi reorchestrate în manieră simfonic pop de către European Royal Orchestra condusă de Simona Strungaru, mesajele vor fi ilustrate prin pași de dans grație conceptului DaDans și coregrafei Judith State, iar în fundal vor rula proiecții spectaculoase, realizate special pentru acest spectacol.

Un plus de savoare va fi oferit de către cunoscutul Mike Terrana datorită ritmului de tobe amețitor și a prezenței sale carismatice. Mike Terrana este un toboșar apreciat în întreaga lume, cunoscut pentru colaborările sale cu artiști de renume din diverse spectre muzicale precum Tarja Turunen, Axel Rudi Pell, Yngwie Malmsteen și mulți alții. Un alt element de impact va fi momentul de percuție interpretat de Crash, un grup extrem de talentat și inovativ.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pewww.eventim.ro

ARTICOLE SIMILARE

Robbie Williams și Gary Barlow fac parodie după Brokeback Mountain

realitatea

Călătorii nu oferă locul femeilor însărcinate, crezând că sunt grase

realitatea

A nascut si PAULA HERLO!

Jennifer Aniston vrea să fie Bond girl

realitatea

Ghici cine se plimbă prin New York

realitatea

Pamela Anderson cu fundul la fotograf, pentru Elle UK

realitatea

Scrie un comentariu