Home > Lifestyle > Tatal lui Victor Slav da de pamant cu Bianca Dragusanu: “Ne-a PACALIT pe toti!”

Tatal lui Victor Slav da de pamant cu Bianca Dragusanu: “Ne-a PACALIT pe toti!”

Tatal lui Victor Slav a vorbit, luni seara, la “Wowbiz”, despre relatia fiului sau cu Bianca Dragusanu, pe care nu a ezitat sa o desfiinteze, mai ales ca i-a facut baiatul sa sufere.

“Bianca ne-a cam pacalit pe toti, inclusiv pe parintii ei. Are un stil… (…) Mi se pare normal sa-si rezolve singuri problemele… Educatia pe care i-am dat-o lui Victor si fetitei noastre a fost cam “proasta”, cu ghilimele de rigoare, in sensul ca i-am invatat sa fie cinstiti, sa respecte oamenii. Se pare ca lucrurile acestea nu mai au valoare. Oamenii sunt asa cum sunt si poti sa cazi usor intr-o capcana. El a cazut intr-o capcana”, a spus tatal lui Victor Slav.

victor 2

Totodata, barbatul a precizat ca la nunta a stat de vorba cu parintii Biancai, care l-au asigurat ca fata lor este hotarata sa formeze o familie, si ca are nevoie de un baiat asa cum este Victor Slav. Cat priveste posibilitatea unei impacari intre tinerii casatoriti, socrul Biancai este categoric: “Ne-a asigurat ca nu se mai pune problema impacarii”.

“Cand am aflat ca Bianca a fost la Paris cu Adrian Cristea, am fost indignat. Am privit-o ca pe fiica noastra. (…) Bianca este o femeie imprevizibila… Victor este hotarat sa divorteze. Sper ca a invatat din greseli. Daca a intrat in hora, ce era sa faca?”,  a mai spus tatal lui Victor Slav.

Tatal lui Victor Slav a mai precizat ca fiul lui este fidel femeii careia ii jura iubire: “Victor e rezervat cand sunt probleme, a crezut ca le poate rezolva singur, dar nu a reusit. El cand intra intr-o relatie ramane acolo, nu face prostii”.

Articole asemanatoare
BIANCA DRAGUSANU spune sexul copilului pe care-l va avea!
VICTOR SLAV a sarit la bataie in avion
BIANCA si VICTOR SLAV s-au casatorit din nou!
VICTOR SLAV este noul BURLACUL!

Loading...

Comenteaza acest articol

Tatal lui Victor Slav da de pamant cu Bianca Dragusanu: “Ne-a PACALIT pe toti!”

by   1 min
0