Home > Lifestyle > Tatal lui Victor Slav da de pamant cu Bianca Dragusanu: “Ne-a PACALIT pe toti!”

Tatal lui Victor Slav da de pamant cu Bianca Dragusanu: “Ne-a PACALIT pe toti!”

Tatal lui Victor Slav a vorbit, luni seara, la “Wowbiz”, despre relatia fiului sau cu Bianca Dragusanu, pe care nu a ezitat sa o desfiinteze, mai ales ca i-a facut baiatul sa sufere.

“Bianca ne-a cam pacalit pe toti, inclusiv pe parintii ei. Are un stil… (…) Mi se pare normal sa-si rezolve singuri problemele… Educatia pe care i-am dat-o lui Victor si fetitei noastre a fost cam “proasta”, cu ghilimele de rigoare, in sensul ca i-am invatat sa fie cinstiti, sa respecte oamenii. Se pare ca lucrurile acestea nu mai au valoare. Oamenii sunt asa cum sunt si poti sa cazi usor intr-o capcana. El a cazut intr-o capcana”, a spus tatal lui Victor Slav.

victor 2

Totodata, barbatul a precizat ca la nunta a stat de vorba cu parintii Biancai, care l-au asigurat ca fata lor este hotarata sa formeze o familie, si ca are nevoie de un baiat asa cum este Victor Slav. Cat priveste posibilitatea unei impacari intre tinerii casatoriti, socrul Biancai este categoric: “Ne-a asigurat ca nu se mai pune problema impacarii”.

“Cand am aflat ca Bianca a fost la Paris cu Adrian Cristea, am fost indignat. Am privit-o ca pe fiica noastra. (…) Bianca este o femeie imprevizibila… Victor este hotarat sa divorteze. Sper ca a invatat din greseli. Daca a intrat in hora, ce era sa faca?”,  a mai spus tatal lui Victor Slav.

Tatal lui Victor Slav a mai precizat ca fiul lui este fidel femeii careia ii jura iubire: “Victor e rezervat cand sunt probleme, a crezut ca le poate rezolva singur, dar nu a reusit. El cand intra intr-o relatie ramane acolo, nu face prostii”.

Articole asemanatoare
victorslav
Ce bine seamănă Victor Slav și fiica lui în copilărie. Imagini de arhivă cu vedetă, mama și fiica lui
BIANCA DRAGUSANU spune sexul copilului pe care-l va avea!
VICTOR SLAV a sarit la bataie in avion
BIANCA si VICTOR SLAV s-au casatorit din nou!

Comenteaza acest articol

Tatal lui Victor Slav da de pamant cu Bianca Dragusanu: “Ne-a PACALIT pe toti!”

by   1 min
0