Home > Lifestyle > Tatal vitreg al lui Kim Kardashian se pregateste sa devina femeie!

Tatal vitreg al lui Kim Kardashian se pregateste sa devina femeie!

Bruce Jenner, barbatul care a crescut-o pe Kim Kardashian, vrea sa faca schimbare de sex si sa devina femeie. Bruce, pe care americanii il considera un adevarat erou dupa ce, in 1976, castigat proba de declathlon, in timpul olimpiadei de la Montreal, a facut deja primul pas in acest sens.

Din cate se pare, fostul sportiv, care tocmai s-a despartit de mama lui Kim Kardashian, Kris Jenner, a consultat deja un chirurg renumit din Beverly Hills in ceea ce priveste o operatie de indepartare a marului lui Adam, procedura la care se supun cei care doresc sa isi schimbe sexul. Bruce Jenner, insa, pretinde ca nu vrea sa devina femeie, ci doar sa scape de acea parte a corpului  care ii displace profund.

“In 40 de ani de cariera nu am facut acest gen de operatie decat barbatilor care doreau sa devina femei”, sustine chirurgul estetician Sherman Leis, dand astfel apa la moara celor care sustin ca Jenner vrea sa isi schimbe sexul. Si daca asta vi se pare bizar, atunci poate ar trebui sa mai aflati si ca tatal vitreg al lui Kim Kardashian are un sertar plin cu lenjerie de dama, pe care o poarta din cand in cand. Informatia a fost dezvaluita de Chrystie Crownover, prima sotie a sportivului, care apoi a incercat sa isi ia inapoi declaratiile.

“Familia lui Bruce a acceptat faptul ca acesta are o latura feminina accentuata, dar nimeni nu poate intelege cum un barbat care a fost insurat de trei ori si are sase copii a trait in minciuna atatia ani”, a povestit un apropiat al lui Bruce Jenner, adaugand ca sportivul este pasionat de farduri si bijuterii, se penseaza si isi face manichiura si pedichiura in mod regulat.

Articole asemanatoare
Devine femeie! Naomy isi face operatia de schimbare de sex in Thailanda
“Le sunt mama, dar inainte eram tata”. Explicatia halucinanta pentru aceasta fotografie de familie
Schimbare de sex la vârsta de numai 4 ani!
Fiica lui Cher va deveni bărbat

Loading...

Comenteaza acest articol

Tatal vitreg al lui Kim Kardashian se pregateste sa devina femeie!

by   1 min
0