Tabu
Image default
PEOPLE

Top 5 actori români care le-au călcat părinţilor celebri pe urme

Cinematografia română a avut şi are o mulţime de actori foarte buni, nume mari care au jucat în seriale şi filme de televiziune fâcând mulţi cinefili fericiţi. Unii dintre regii micilor ecrane au moştenitori care le-au călcat pe urme şi au continuat să facă actorie, să joace în filme, în piese de teatru şi să facă televiziune.

Stefan-Banica
Stefan-Banica

Ştefan Bănică JR (52 de ani). este fiul regretatului Ştefan Bănică senior care a jucat în nenumărate filme de comedie, emisiuni de televiziune şi piese de teatru. Juniorul şi-a admirat tatăl şi i-a călcat pe urme încă din adolescenţă când a jucat în „Eroii nu au vârstă” dar şi „Liceenii”. Mai mult, Ştefan a moştenit şi talentul muzical al tatălui său şi la un moment dat, datorită tehnologiei, a realizat un duet cu tatăl său şi a filmat şi un videoclip în care apar amândoi.

Oana Sârbu (51 de ani) s-a remarcat atât ca şi cântăreaţă dar şi ca actriţă în seria „Liceenii” unde a făcut echipă cu Ştefan Bănică Jr. Actriţa şi cântăreaţa este fiica lui Romulus Sârbu care este un renumit actor român de pantomimă care a lucrat multă vreme la Teatrul Constantin Tănase. Se poate spune că încă de mică Oana a crescut prin culisele teatrelor şi aşa s-a îndrăgostit de lumea artistică.

florin piersic jr
florin piersic jr

Florin Piersic Jr (51 de ani) este fiul cel mare al lui Florin Piersic şi singurul care i-a călcat tatălui său pe urme. Probabil, ca mulţi români, a devenit fanul actorului de pe vremea când juca roluri care au făcut istorie, precum Mărgelatu, Iancu, Pintea sau Haiducu Anghel Şaptecai. Tânărul a crescut pe platourile de filmare şi în culisele scenelor de teatru reuşind să se îndrăgostească de a şaptea artă! Acum Florin Piersic Jr. este şi el un actor iubit de public şi are o mulţime de admiratori care îi urmăresc filmele. Cel mai nou rol al lui Florin Piersic este cel din „Miami Bici”

tamara_buciuceanu_si_mihai_constantin
tamara_buciuceanu_si_mihai_constantin

Mihai Constantin (55 de ani) sau Ionică din „Liceenii” este fiul regretatului actor George Constantin care a jucat şi el la rândul său într-o mulţime de filme şi piese de teatru şi al cântăreţei Iulia Buciuceanu. Tot din familia actorului a mai făcut parte şi Tamara Buciuceanu Botez, care i-a fost mătuşă şi cu care a jucat în seria „Liceenii”. S-ar părea că talentul lor se moşteneşte din generaţie în generaţie, căci fiului lui Mihai, Matei, este şi el un actor talentat care joacă deja la teatru.

oana pelea
oana pelea

Oana Pellea (58 de ani) a reuşit să-şi clădească o carieră solidă deşi este femeie şi purta numele tatăui ei, celebrul şi inegalabilul Amza Pellea. Deşi mulţi nu i-au acordat prea multă încredere la început, Oana a reuşit să se remarce şi să obţină o mulţime de roluri în filme, piese de teatru şi seriale de televiziune. Mai târziu, odată cu trecerea anilor, actriţa a început să primească diverse premii pentru activitatea sa, pentru rolurile pe care le-a făcut.

ARTICOLE SIMILARE

Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la Met Gala. Ce ținută a purtat

Andreea Damian

Motivul pentru care Augustin Viziru refuză să dezvăluie identitatea iubitei sale

Andreea Damian

Ellen DeGeneres renunță la celebrul ei show după 19 ani. Care este motivul

Andreea Damian

Liviu Vârciu va deveni tată din nou în toamna asta!

Tabu Tabu

Celine Dion, despre impactul tehnologiei asupra vieților noastre: „Poate duce la agresiune”

Andreea Damian

Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin

Andreea Damian

Scrie un comentariu