Home > Lifestyle > Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio

Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio

bebeluș

Se întâmplă rar ca «miracolul vieţii» să fie oferit ca premiu la un concurs la radio. Despre micuțul Garrett Rivera, în vârstă de trei luni, se poate spune că a fost câștigat după ce părinții luni, care se confruntă cu probleme de fertilitate, au intrat într-o competiție și au câștigat un premiu care le acoperă cheltuielile de inseminare.

În noiembrie 2017, postul de radio B1039 din Florida a oferit cuplurilor șansa de a câștiga o rundă de FIV, cu toate medicamentele incluse. Participanții au trimis videoclipuri explicând de ce vor face părinți minunați.

Videoclipul trimis de Krista și Anthony Rivera, unde au explicat modul în care cancerul testicular al bărbatului le-a distrus visele de a avea copii împreună, i-a convins pe organizatorii concursului să le ofere marele premiu.

După ce a câștigat concursul în decembrie 2017, cuplul s-a concentrat în primul rând pe recuperarea lui Anthony. Apoi, în februarie 2018 a început procesul de fertilizare. Krista a scris pe Facebook că a trebuit să aștepte două luni pentru implantarea embrionului, deoarece risca sindromul de hiper-stimulare ovariană de care a suferit după extragerea ovulului.

Bebelușul s-a născut la o zi după termen, după un travaliu chinuitor de 55 de ore, timp în care acesta a întâmpinat dificultăți de respirație și brațul i s-a rupt. Micul Garrett a trebuit să stea la terapie intensivă trei zile. „Fără acest concurs nu ne-am fi îndeplinit visul de a avea un copil”, a declarat Krista. Femeia a subliniat că singura opţiune pentru ea şi soţul ei era costisitorul tratament pentru fecundarea in vitro la care renunţaseră din lipsă de bani.

În luna mai s-a desfășurat a doua ediție a concursului, un alt cuplu care-și dorește un copil trecând acum prin procesul de fertilizare in vitro.

Articole asemanatoare
bebeluș
Un simplu gest trebuie să facă părinții ca să calmeze un bebeluș agitat
polițistă
Poliţistă promovată după ce a alăptat un bebeluș subnutrit pe holurile spitalului
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
bedsharing
Faci bedsharing cu bebelușul tău? Iată de ce trebuie să te opresti acum

Comenteaza acest articol

Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio

by Andreea Damian   1 min
0