Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio

Se întâmplă rar ca «miracolul vieţii» să fie oferit ca premiu la un concurs la radio. Despre micuțul Garrett Rivera, în vârstă de trei luni, se poate spune că a fost câștigat după ce părinții luni, care se confruntă cu probleme de fertilitate, au intrat într-o competiție și au câștigat un premiu care le acoperă cheltuielile de inseminare.

În noiembrie 2017, postul de radio B1039 din Florida a oferit cuplurilor șansa de a câștiga o rundă de FIV, cu toate medicamentele incluse. Participanții au trimis videoclipuri explicând de ce vor face părinți minunați.

Videoclipul trimis de Krista și Anthony Rivera, unde au explicat modul în care cancerul testicular al bărbatului le-a distrus visele de a avea copii împreună, i-a convins pe organizatorii concursului să le ofere marele premiu.

După ce a câștigat concursul în decembrie 2017, cuplul s-a concentrat în primul rând pe recuperarea lui Anthony. Apoi, în februarie 2018 a început procesul de fertilizare. Krista a scris pe Facebook că a trebuit să aștepte două luni pentru implantarea embrionului, deoarece risca sindromul de hiper-stimulare ovariană de care a suferit după extragerea ovulului.

Bebelușul s-a născut la o zi după termen, după un travaliu chinuitor de 55 de ore, timp în care acesta a întâmpinat dificultăți de respirație și brațul i s-a rupt. Micul Garrett a trebuit să stea la terapie intensivă trei zile. „Fără acest concurs nu ne-am fi îndeplinit visul de a avea un copil”, a declarat Krista. Femeia a subliniat că singura opţiune pentru ea şi soţul ei era costisitorul tratament pentru fecundarea in vitro la care renunţaseră din lipsă de bani.

În luna mai s-a desfășurat a doua ediție a concursului, un alt cuplu care-și dorește un copil trecând acum prin procesul de fertilizare in vitro.

ARTICOLE SIMILARE

Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

Andreea Damian

Așa-numitele teste de virginitate sunt nesigure, invazive și sexiste

Andreea Damian

Adele s-a despărţit de soţul ei, Simon Konecki

Andreea Damian

Cum arata fiica secreta a lui Carmen Harra! Florina este total diferita de Alexandra!

Burgerii, fructele, pâinea: cele 10 alimente pe care ar trebui să le cumperi doar dacă sunt organice

realitatea

Șoferii tineri sunt presați să-și facă selfie-uri la volan

realitatea

Scrie un comentariu