Tabu
Image default
Hobby Slider

4 pisicuțe melomane au fost spectatorii neașteptați ai unui cântăreț de stradă

Bărbatul cu chitara care cânta pe stradă a fost ignorat de toată lumea, apoi 4 pisici au venit să-și arate sprijinul și atmosfera s-a schimbat.

Unii oameni așteaptă mereu o ocazie pentru a-și demonstra talentul și participă la emisiuni de profil în care-și măsoară talentul, alți oameni nu reușesc să se impună pe piața muzicală și rămân poate chiar și toată viața interpreți de stradă. Inutil să spunem că viața ca interpret de stradă nu este toată alcătuită doar din distracție și joacă. Te lupți cu frigul, uneori cu căldura, îți împărtășești talentul zi și noapte cu lumea întreagă și de cele mai multe ori refuzul oamenilor de a te asculta sau efectiv, faptul că te ignoră, pot fi destul de dureroase. Însă fac parte din munca de zi cu zi. Și pentru acest artist de stradă malayez lucrurile păreau destul de clare și ziua destul de nefericită după ce cântase ore întregi doar pentru a fi complet ignorat de trecători.

Deși nimeni cu două picioare nu s-a oprit să-l asculte și să-l încurajeze, într-un final el a reușit să atragă atenția unui grup de iubitori de muzică mai puțin obișnuiți. În timp ce cânta, patru pui de pisică de aproximativ trei luni s-au apropiat, s-au așezat în fața lui și l-au ascultat și urmărit cântând la chitara.

Micul grup format din patru pisici a fost pătruns de versuri și muzică și prezent până la finalul piesei. Deși cei patru pisoi au fost o audiență neașteptată, interpretul a dus cântecul, prelucrare după Uno tranquillo al lui Riccardo Del Turco, până la capăt.

ARTICOLE SIMILARE

Înotul în ocean modifică microbiomul de pe piele şi creşte riscul de infecţii

Andreea Damian

Brad Pitt a dezvăluit numele celor doi actori în fața cărora nu are nicio șansă în lupta pentru roluri

Andreea Damian

Paul Ciuci de la Compact, criticat după ce a salvat o căprioară

Tabu Tabu

4 obiceiuri de înfrumusețare de evitat dacă ai 40 de ani

Andreea Damian

Oamenii de știință au dezvoltat „micro-pasărea” care zboară prin corp pentru a efectua operații mici

Andreea Damian

Un bărbat din Marea Britanie are un șoricel care îi face curat zilnic în magazie

realitatea

Scrie un comentariu