Tabu
HobbySlider

Fotografie Cristiana Apostol – Despre “Secvente”

Text & Foto: Cristiana Apostol

Cei interesati de fotografie n-au avut cum sa rateze festivalul de fotografie “Secvente”, petrecut la Ploiesti, intre 25 si 27 septembrie. Cea de-a treia editie a Festivalului de Fotografie “Secvente” a venit si a trecut ca o furtuna, aducand la lumina proiecte si conferinte interesante si utile. Iar prin “interesant si util” inteleg: straniu, puternic, delicat, frumos, urat, un amalgam de emotii si trairi ce se pot rezuma printr-un singur cuvant: “viu”.
Participantii (atat straini cat si neaosi) au adus cu ei nu numai proiecte faine, ci si rabdarea si interesul pentru a purta, conform programului, discutii despre fotografie si nu numai.

La sfarsitul unei astfel de conferinte am asistat la un episod interesant: un spectator i-a multumit unuia dintre vorbitori pentru nivelul profund de abordare al subiectului. Atasez articolului programul festivalului. Eu tin minte exact dupa care dintre conferinte s-a petrecut dialogul, dar adevarul este ca el ar fi putut avea loc dupa oricare dintre discutiile libere trecute in program.

Este inutil sa numesc exact ce anume mi-a placut, care conferinta, care dintre proiectele expuse. Pot alege la intamplare un titlu, pentru ca am invatat cate ceva util din toate elementele ce au alcatuit Festivalul de Fotografie “Secvente” . Cel mai important lucru fiind ca da, exista oameni inclinati spre fond, nu spre forma si chiar dispusi sa discute despre asta!

Pentru o imagine mai de ansamblu despre ce s-a petrecut la festivalul de fotografie “Secvente” – https://www.facebook.com/FestivalulDeFotografieSecvente

Modele:
Corina Andrian –

Catalina Chiciuc –

Asistenti:

Florian Titus Ardelean – https://www.facebook.com/florianardelean

Cristian Chiciuc – https://www.facebook.com/chiciuc.cristian

Fotograf:

Cristiana Apostol – https://www.facebook.com/cristiana.apostol

ARTICOLE SIMILARE

Nuntă mare în showbiz! Și-a convins iubitul să o ia de soție după 13 ani de relație

Andreea Damian

Mădălina Ghenea s-a speriat de coronavirus. A luat o hotărâre importantă!

Andreea Damian

New York Fashion Week | High Tech întâlnește High Fashion. Hologramele au cucerit podiumul

Andreea Damian

Lady GaGa și Bradley Cooper, împreună pe marele ecran

Andreea Damian

Lidia Buble, devastată de suferință, după moartea unei ființe dragi: „Urla de durere”

Andreea Damian

Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul

Andreea Damian

Scrie un comentariu