Tabu
CULTURESlider

Larry Pisica a provocat întârzieri în timpul vizitei lui Donald Trump în Marea Britanie

Pisicile dorm neîntoarse – sau cel puțin așa s-a întâmplat la Londra în dimineața zilei de marți, în timp ce președintele american Donald Trump era în vizită în Marea Britanie.

Larry Pisica, cea mai cunoscută felină care trăiește la St. Downing 10 – domiciliul și biroul prim-ministrului Theresa May din Marea Britanie și servește drept “șef principal în securitatea șoarecilor”, a decis să-și parcheze blana sub limuzina președintelui SUA.

“Larry a fost recrutat de la Battersea Dogs and Cats Home după o recomandare pentru abilitățile sale de prins șoareci. S-a alăturat familiei de la nr. 10 și a avut un impact semnificativ asupra deciziilor statului. Larry își petrece zilele pe domeniu, invitând oaspeții în casă, inspectând mijloacele de apărare împotriva șoarecilor și testează mobilierul antic pentru a-i spori calitatea”, se arată în biografia lui oficială.

Obosit după o zi de muncă, Larry și-a spălat blana de serviciu iar apoi s-a culcat în spatele unei roți a limuzinei președintelui SUA, Donald Trump. Vehiculul blindat (denumit uneori “Bestia”) nu s-a putut mișca de teamă că ar fi putut să-l lovească sau rănească pe Larry.

Larry Pisica atrăgând toată atenția sa într-o poză cu oameni care se cred importanți

Demonstranții anti-Trump nu au reușit să oprească limuzina însă primei pisici a Marii Britanii i-a ieșit boicotul din prima. Aceasta nu este prima dată când Larry a apărut în timpul vizitei lui Donald Trump. El a mai apărut ca din întâmplare într-o fotografie a lui Trump cu May pe treptele clădirii 10 Downing. Larry este, fără îndoială, cea mai populară “Primă pisică” după pisica de familie a fostului președinte al SUA, Bill Clinton, Socks. Contul de Twitter al pisicii Larry are peste 262.000 de fani.

ARTICOLE SIMILARE

Primele imagini cu cea de-a doua fetiţă a Andreei Antonescu. Mesajul transmis de vedetă din spital

Andreea Damian

Survivor România 2022. Eliminare neșteptată la Survivor

Andreea Damian

Modelul care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită pielii sale

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 16 iulie!

realitatea

Emma Răducanu a dat o adevărată lovitură de imagine

Andreea Damian

Chanel | Marea întoarcere a coronițelor din flori

Andreea Damian

Scrie un comentariu