Tabu
LIFE & LOVESlider

Kylie Jenner spune că maternitatea și sexualitatea pot coexista

„Doar pentru că îți îmbrățișezi sexualitatea nu înseamnă că ai moravuri ușoare” a insistat Kylie Jenner.

Într-un material pentru revista Playboy, vedeta din Keeping up with the Kardashians a fost intervievată alături de partenerul ei, rapperul Travis Scott. Perechea a vorbit despre mai multe subiecte, inclusiv despre relația lor, fiica lor de un an, Stormi Webster și modul în care fondatoarea Kylie Cosmetics și-a îmbrățișat sexualitatea după ce a născut. Scott a întrebat: „Simți că te încurajez să îți exprimi identitatea și sexualitatea ca mămică?” Ea i-a răspuns: „Îmi amintești că maternitatea și sexualitatea pot coexista și doar pentru că îți îmbrățișezi sexualitatea nu înseamnă că ai moravuri ușoare sau că nu ești o mamă bună. Poți fi sexy și să fii totuși o mămică foarte bună.”

Kylie Jenner pozând alături de Travis Scott pentru revista Playboy

Jenner a recunoscut anterior pe Instagram că „s-a luptat cu anxietatea întreaga ei viață de adult tânăr”. “După ce s-a născut bebelușul m-am ocupat de toate tensiunile interne”, a mai scris ea: “Am simțit că trebuie să mă regăsesc complet din nou.”

A fost criticată la începutul acestui an pentru o colecție de machiaj care a fost concepută în jurul unei teme controversate despre bani, cu gama cuprinzând produse cu nume precum „Banii nu sunt totul” și „Lucrează pentru ca să-ți permiți asta”. Ca răspuns, ea a explicat pe Instagram că intenționează să renunțe la colecția cu teme materiale și că discuțiile pe tema colecției sale „ sunt mult exagerate față de  importanța colecției în sine”.

ARTICOLE SIMILARE

Dorian Popa, anunţul începutului de an după ce a fost prins drogat la volan

Andreea Damian

Pink i-a vopsit părul fiicei sale în albastru ca să sprijine o altă mămică celebră

Andreea Damian

O nouă separare în showbiz! A divorțat în secret! Era căsătorită de 9 ani

Andreea Damian

Winona Ryder s-a căsătorit cu Keanu Reeves în România

Andreea Damian

Adevărul despre aplicarea loțiunii reparatorii după plajă pe pielea arsă

Andreea Damian

Un nou film despre viaţa lui Whitney Houston. Actriţa care o va interpreta pe cântăreaţă

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu