Tabu
PEOPLESlider

Surpriză totală! Diana Bulimar a făcut un pas important, după doar șase luni de relație

Diana Bulimar și-a refăcut viața după ce s-a despărțit de Gabriel, fostul concurent de la Exatlon. Cel care a ajutat-o să treacă peste fosta relație este Radu, un tânăr care a cucerit-o atât de rapid, încât s-au și mutat împreună după doar șase luni de relație.

Fosta sportivă olimpică și Radu-Ștefan Dumitrache au povestit că s-au cunoscut într-un mod inedit: într-o tabără de fotografie. Acolo, Radu a avut ocazia să își dea seama că Diana este femeia alături de care și-ar dori să înceapă o relație. „Am fost într-o tabără de fotografie. Am cunoscut-o ca Diana, nu ca Diana Bulimar”, a povestit noul iubit al Dianei Bulimar, în emisiunea Vorbește Lumea.

Diana s-a mutat deja cu noul iubit

Chiar dacă a mai avut relații în trecut, gimnasta simte că Radu a schimbat-o cel mai mult în bine. Au decis să se mute împreună și să pornească și un podcast împreună, în online. Se pare că el este cel care o încurajează în fiecare zi.

Diana și Radu sunt împreună de șase luni

Ne-am mutat împreună. Nu înțeleg, e coșul lângă, e atât de greu? A mai făcut și baschet. Este prima dată cu Radu, când trag să facem ceva. În relațiile de dinainte eram cumva… Radu este videograf și fotograf.Când ne-am cunoscut, mi-a cerut numărul de telefon pe social media. Când mi-a scris prima dată, mi-a scris clăbuc. L-am întrebat de ce, mi-a spus că e amuzant. Tocmai de aia îl numesc și acum clăbuc”, a povestit Diana Bulimar.

Diana Bulimar s-a născut în Timișoara și a început să facă gimnastică de la vârsta de 4 ani. Sportiva a fost dublă medaliată olimpică și dublă campioană europeană, însă în 2016 a decis să se retragă din lumea sportului, din cauza mai multor accidentări.

ARTICOLE SIMILARE

„Voi fi acolo în 5 minute”: ce spune această mică minciună despre noi

Andreea Damian

Kate Middleton și Prințul William au ales numele bebelușului regal

Andreea Damian

Anca Țurcașiu, primele declarații despre divorțul de medicul Cristian Georgescu

Andreea Damian

Dragoș Bucur este bolnav! Ce a pățit actorul

Tabu Tabu

Șapte din zece adulți consideră că partenerul îi ignoră în mod intenționat

realitatea

Nu arunca semințele și coaja castraveților! Transformă-le într-o băutură răcoritoare de vară

Andreea Damian

Scrie un comentariu