Tabu
PEOPLE

Rapperul DMX a murit

Cântărețul de muzică rap DMX a murit, vineri, la o săptămână după ce a suferit un atac de cord, relatează Business Insider.

Muzicianul în vârstă de 50 de ani, pe numele său real Earl Simmons, a fost dus la spital și internat într-o secție de terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord în data de 2 aprilie. Acesta s-ar fi produs din cauza unei supradoze, conform presei americane. De sâmbătă, artistul era ventilat artificial și s-ar fi aflat într-o „stare vegetativă” cu activitate cerebrală minimă.

Pe numele său real Earl Simmons, rapperul american a avut multe probleme cu substanțele interzise și a fost internat de câteva ori în clinici de reabilitare. În 2016, el a mai trecut printr-un eveniment similar, când a încetat să mai respire și a fost resuscitat într-o parcare. El a avut mai multe colaborări cu Jay-Z, Ja Rule, Eve și LL Cool J. De asemenea, a fost condamnat în repetate rânduri pentru fapte precum posesie de droguri și de arme, cruzime împotriva animalelor, conducere periculoasă a unui vehicul.

În 2018, el i-a cântat una dintre melodiile sale judecătorului în timpul unui proces de evaziune fiscală. Instanța a spus că DMX este „un bărbat bun” și l-a condamnat la un an de închisoare.

ARTICOLE SIMILARE

Marina Almășan nu consumă niciodată acest aliment și se menține în formă și la aproape 60 de ani

Andreea Damian

Adrian Mutu a decis să rămână acasă. Cum arată familia lui de acum

Tabu Tabu

Regimul care a ajutat-o pe Elle Macpherson să scape de oboseala cronică

Andreea Damian

Cum s-a întreținut Alina Eremia în cele două luni de izolare

Tabu Tabu

Cazul morții lui Costin Mărculescu, tras la indigo cu cel al Cristinei Țopescu. Apropiații sunt șocați!

Andreea Damian

Andei Adam mai sexy ca niciodată insă lumea vrea să știe unde i-a dispărut soțul!

Tabu Tabu

Scrie un comentariu