Tabu
PEOPLESlider

Necazurile se țin lanț de Lidia Vadim Tudor! Fiica „Tribunului”, de urgență la spital

Lidia Vadim Tudor a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident. Mai precis, tânăra s-a lovit destul de rău la unul dintre genunchi, motiv pentru care medicii i-au pus o orteză.

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a oferit detalii despre ce i s-a întâmplat dar și cum se simte în urma accidentului. Totul s-a întâmplat în timp ce alerga. Lidia nu a mai simțit când dat peste o gură de canal denivelată, care i-a provocat accidentul.

Tânăra a explicat la o emisiune TV că a încercat să prindă pe cineva din urmă, însă din neatenție, fiica cea marea a lui Vadim Tudor a căzut în genunchiul stâng.

Așadar, Lidia a ajuns de urgență la spital cu dureri foarte mari, iar cadrele medicale au decis să-i pună o orteză tinerei, declarând astfel că în câteva zile ar trebui să se vindece.

„Am căzut în genunchiul stâng, nu pot să vin, sunt la radiografie, am apă la genunchi. Mi-au pus o orteză și în câteva zile ar trebui să se resoarbă. Am alergat după cineva și era o gură de canal denivelată și nu am mai simțit”, a declarat Lidia Vadim Tudor în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Lidia Vadim Tudor nu mai are deloc liniște. La nici patru luni de când s-a căsătorit, a rămas văduvă. Soțul ei, scriitorul Tano Dan Alexandru, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea și cu care a făcut nunta în această vară, a încetat din viață în luna octombrie.

ARTICOLE SIMILARE

La 9 ani a făcut echipă cu Marius Moga și regizorul Alex Ceaușu

Tabu Tabu

Dinu Maxer s-a despărțit și de noua iubită. Ce s-a întâmplat între cei doi

Andreea Damian

Femeile care au mai mulți copii îmbătrânesc mai greu?

Andreea Damian

Beyonce se teme că va muri, după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer mamar

Andreea Damian

Cele 7 obiceiuri din cauza cărora faci riduri în jurul gurii

Andreea Damian

Cum arăta dezbrăcată la debut Irina Rimes

Tabu Tabu

Scrie un comentariu