Tabu
PEOPLESlider

Victorie în instanță pentru Meghan Markle

Meghan Markle a câștigat procesul cu tabloidul Mail on Sunday! Justiţia britanică i-a dat câştig de cauză soției prințului Harry, respingând apelul făcut de tabloid, care a fost condamnat pentru publicarea unei scrisori scrise de tatăl ei.

Ducesa de Sussex a salutat „victoria” justiţiei, capabilă să „remodeleze” industria tabloidelor.

„Ceea ce contează cel mai mult este că acum suntem suficient de curajoşi în mod colectiv pentru a remodela o industrie a tabloidelor care îi determină pe oameni să fie cruzi şi să profite de minciunile şi durerea pe care le creează”, a adăugat ea, scrie AFP.

Editorul ziarului Mail on Sunday, grupul Associated Newspapers Limited (ANL), a contestat în faţa Curţii de Apel de la Londra o decizie a justiţiei din februarie, potrivit căreia publicarea scrisorii de la Meghan a fost „vădit excesivă şi deci ilegală” şi a încălcat dreptul la viaţa privată. Acesta a reproşat în special judecătorului de la prima instanţă că s-a pronunţat fără un proces.

„Acest apel va fi respins”, a declarat joi judecătorul de apel. „Curtea de Apel îşi menţine decizia judecătorului potrivit căreia ducesa se putea aştepta în mod rezonabil să-i fie respectată intimitatea”, a adăugat el, subliniind că textul scrisorii era „personal, privat şi nu prezenta interes legitim pentru public”.

În această scrisoarecătre tatăl ei, publicată în 2018, la puţin timp de la căsătoria ei cu prinţul Harry, fosta actriţă americană în vârstă de 40 de ani i-a cerut tatălui ei Thomas Markle, 77 de ani, să înceteze să mai vorbească despre relaţia lor presei.

ARTICOLE SIMILARE

Premieră regală pentru ultimul film „James Bond” cu Daniel Craig

Andreea Damian

Madonna reacționează după ce a fost criticată pentru discursul despre Aretha Franklin

Andreea Damian

Vestea momentului! Vlad Gherman o duce la altar pe Oana Moșneagu

Andreea Damian

Scarlett Johansson: „Un film doar cu supereroinele Marvel ar fi exploziv și de neoprit”

Andreea Damian

Kate Middleton a anunțat când se întoarce din „concediul de maternitate”

Andreea Damian

N-a vrut nimeni să călătorească împreună cu mine, așa că am plecat în vacanță cu un străin

Tabu Tabu

Scrie un comentariu