Tabu
LIFESTYLE

Cum arata prima iubita a lui Dani Otil! E mai mare cu 6 ani decat vedeta Antena 1

Daca Mihaela Radulescu este actuala iubita a lui Dani Otil, diva nu a fost, bineinteles, si prima femeie din viata prezentatorului TV. Cea dintai iubita a “matinalului” se numeste Oana Vadeanu .

Povestea de dragoste dintre Dani si Oana a inceput in 1998, pe cand actualul prezentator TV avea doar 18 ani. Cei doi s-au cunoscut la Timisoara. Otil venise din Resita la facultate, la Stiinte Economice. Ea era cu sase ani mai mare…

oana 2

A fost dragoste la prima vedere. Cei doi au ajuns mai apoi colegi de munca, lucrand impreuna la Radio Vest. Din pacate, relatia lor avea sa ia sfarsit sapte ani mai tarziu. In 2004, Dani Otil a primit o oferta de la National TV, pentru a prezenta emisiunea matinala a postului respectiv. A acceptat fara a sta prea mult pe ganduri. Dana l-a insotit in Bucuresti insa, dupa doar un an, avea sa se intoarca in Timisoara, acesta fiind, de altfel, si sfarsitul relatiei celor doi.

Cateva luni mai tarziu, a plecat in Rio de Janeiro. Acolo l-a cunoscut pe Vilmar Spudeit – un milionar mult mai in varsta ca ea. A doua zi dupa ce l-a cunoscut, a fost ceruta de sotie. Si a acceptat!

oana 3

ARTICOLE SIMILARE

Nevasta lui Fodor, prezentatorul Masterchef, concediata din PRO TV

Din 2023 nu vor mai fi scutiri la Sănătate

Andreea Damian

4 tipuri de grătare de grădină – Cum alegi modelul potrivit pentru curtea ta? (P)

Andreea Damian

Fratele AUREI ION despre zvonul relatiei cu DR ZAMFIR!

Românii, cei mai optimiști europeni

Andreea Damian

Facebook ar putea să introducă o nouă criptomonedă cu care să plătească utilizatorii

realitatea

Scrie un comentariu