Tabu
PEOPLE Slider

Brad Pitt a dezvăluit numele celor doi actori în fața cărora nu are nicio șansă în lupta pentru roluri

Brad Pitt

Brad Pitt este protagonistul numărului din octombrie al revistei GQ. În interviul acordat publicației, el a vorbit despre ce reguli se respectă în alegerea rolurilor.

Înainte de a fi de acord să joace un rol, Pitt se întreabă: „Dacă voi face rolul, ce anume pot să aduc din ceea ce altcineva nu poate?”. Și-a pus această întrebare din când în când în ultimii 15 ani.

Tom Hardy și Christian Bale

Brad Pitt a dezvăluit că există o serie de actori cu care, pur și simplu, nu poate concura, deoarece fiecare are ceva ce lui îi lipsește.

„Când mă uit la Bale (Christian Bale – n. red.) și Hardy (Tom Hardy – n. red.), nu pot să fac ceea ce fac ei. Ador să-i privesc. Și nu aș putea intra în pielea acelor personaje”, a spus actorul pentru revista GQ.

Brad Pitt (55 de ani), care juca în fiecare an în 3-4 filme, a avut un an 2019 și mai slab: doar două roluri în decurs de 12 luni. Însă, a compensat cu munca de producător.

Cel mai recent film lansat, One Upon a Time in Hollywood, a fost foarte bine primit la Festivalul de la Cannes, unde a fost distins cu Palm Dog Award.

Brad Pitt se află în plină campanie de promovare a celui mai nou film al lui – Ad Astra. Ad Astra va ajunge în cinematografele din SUA la 20 septembrie 2019.

ARTICOLE SIMILARE

Manuela Hărăbor își vinde casa copilăriei și adolescenței

Tabu Tabu

Anda Adam și-a luat mașină de fițe

Tabu Tabu

#StamAcasa și descoperim Dubaiul de la distanță

Tabu Tabu

Un model de lenjerie intimă: „Putin a ordonat asasinarea mea”

Andreea Damian

Protest de Black Friday: activiștii francezi au blocat depozitul Amazon

Dora Constantinovici

Transmite mesajele potrivite prin alegerea culorilor pentru lenjeria sexy!

realitatea

Scrie un comentariu