Tabu
CULTURESlider

Break My Soul| Cel mai recent hit al lui Beyoncé provoacă demisii pe bandă rulantă în SUA

Cântecul are un mesaj direct și necesar pentru companii și muncitori, dar acest mesaj s-ar putea să nu fie ceea ce crede toată lumea că este. Versurile Break My Soul, piesa lui Beyoncé lansată pe 20 iunie, au stârnit un val de reacții.

„Acești oameni și-au părăsit slujbele pentru că le-a spus Beyoncé”, a titrat The Face joi, 23 iunie, postând cinci mărturii ale fanilor care au demisionat. Un gest pe care vedeta pare să-l recomande în piesa sa Break My Soul, lansată pe 20 iunie și preluată de pe noul său album Renaissance, care va fi dezvăluit pe 29 iunie.

Beyonce îndeamnă oamenii să-și dea demisia

„Tocmai m-am îndrăgostit și am renunțat la slujbă”, fredonează ea. Înainte de a adăuga: „Voi găsi o nouă motivație, la naiba, mă fac să muncesc atât de mult. Sunt la serviciu de la 9 a.m. și termin după ora 17.00”. Și cântăreața transmite acest sfat: „Renunțați la locurile de muncă, eliberați-vă de timp”.

Cuvinte care au rezonat cu ascultătorii săi. Până în punctul în care unii dintre ei au decis să o creadă pe cuvânt. Site-ul The Face a adunat mărturiile a cinci persoane care și-au părăsit locul de muncă după ce au ascultat melodia.

Pe rețelele de socializare au circulat numeroase alte mărturii. „Nu pot inventa asta #iStayinformation #BreakMySoul”, a scris @iamKoriJames pe Twitter, subtitrând textul scrisorii sale de demisie.

Un val de indignare?

Nereușind să ia în serios cuvintele din Break My Soul, alți internauți au ales să-i traducă mesajul cu umor. În ultima săptămână, meme-urile inspirate de cântec au înflorit pe web.

Alții au văzut mai degrabă în aceste cuvinte un motiv de indignare. „De ce Beyoncé îndeamnă oamenii să renunțe acum? s-a plâns în special @treehugger1605. Suntem în mijlocul unei recesiuni, locuri de muncă vor deveni mai greu de găsit. Persoanele care renunță nu au dreptul la ajutor de șomaj. Nu ar trebui să încerce să negocieze cu angajatorul lor, să învețe noi abilități, să aplice pentru locuri de muncă și să obțină unul nou, înainte de a renunța?

ARTICOLE SIMILARE

Sean Penn, declarație controversată despre mișcarea #MeToo

Andreea Damian

Meghan Markle, decizie importantă în privința nașterii. De secole încoace nu s-a mai întâmplat

Andreea Damian

PREZENTA IN COMUNICARE – Arta de a asculta

Câți bani face Dorian Popa din YouTube

Andreea Damian

Serena Williams, vestea care o va întrista. Se întâmplă după 13 ani

Andreea Damian

De ce vedem în culori această fotografie alb-negru

Andreea Damian

Scrie un comentariu