Home > beauty > Coafuri practice pentru femeile pasionate de sport

Coafuri practice pentru femeile pasionate de sport

coafuri

Sportul face parte din rutina ta zilnică, dar te-ai săturat să ieși din casă cu aceleași coafuri de fiecare dată? Urăști când părul ți se lipește de pielea transpirată de pe gât sau față? Poate e timp să renunți definitiv la vechea și banala coadă de cal și să încerci noi stiluri, care să îți redea bună dispoziția.

Ai nevoie doar de câteva modele de inspirație, iar modelele de mai jos sunt atât de drăguțe, încât cu siguranță ai de unde alege!

Ce-ai spune de un coc prins neglijent în vârful capului, pentru exercițiile de stretching? E ușor de realizat și nu ai nevoie decât de un elastic de păr.

Dacă ești maestră la împletitul părului, coada spic în coadă de pește e o alegere potrivită pentru zo alergare ușoară în parc.

Revigorezi banala coadă de cal cu o bentiță șic care îți ridică totodată părul de pe frunte în timpul antrenamentelor intense.

Două cocuri pot fi o alegere foarte elegantă nu doar la sala de fitnes, ci și în timpul liber.

Boxer Braids sau două cozi împletite spic sunt acele împletituri strânse bine de scalp, potrivite mai ales pentru antrenamente sportive. Ele nu păstrează prea mult din aerul romantic și feminin al împletiturilor clasice, dar se bucură de un succes nebun.

Coada de spic asimetrică sau în jurul capului sunt două alegeri pe care orice pasionată de sport le-ar purta dacă vor să întoarcă capul celorlalte colege aflate pe banda de alergare.

Părul prins cu ajutorul unei bentițe se potrivește mai degrabă ședințelor de Pilates, pentru că este o coafură lejeră.

Părul prins neglijent te face să arăți minunat în orice împrejurare, însă accesorizat cu o bentiță devine alegerea potrivită pentru exercițiile la aparate.

 

Articole asemanatoare
Cum să-ți îmbunătățești sănătatea mentală prin fitness
Călugărițele atlete: Vaticanul are o echipă de atletism și vrea să ajungă la Jocurile Olimpice
Elle Macpherson
Elle Macpherson, sfaturi de dietă și sport pentru femeile de peste 50 de ani
Cinci iranience s-au deghizat în bărbați de dragul fotbalului

Coafuri practice pentru femeile pasionate de sport

by Andreea Damian   1 min
1