Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Cum îți dai seama că ești în friend zone

Îți place un bărbat, dar el te vede doar ca „o bună prietenă”, sau mai rău, ca pe cea mai bună prietenă a sa? Poate că vă aflați în friend zone, care uneori este periculoasă pentru tine. Află care sunt semnele care indică faptul că vă aflați în friend zone și cum să ieși din această situația, pentru a încerca să începi o relație amoroasă cu respectivul bărbat.

Dacă ai pus ochii pe un bărbat care te consideră doar prietena sa sau ai explicat unui bărbat care încearcă să te seducă că nu vrei să „strici această frumoasă prietenie dintre voi”, ai experimentat deja friend zone. Dar ce anume înseamnă acest termen, de unde știi dacă ești prinsă în această situație și cum transformi o prietenie într-o relație de dragoste?

Ce este friend zone?

Friend zone desemnează o situație mai complicată între doi oameni: unul își dorește să fie într-o relație amoroasă cu celălalt, în timp ce acesta din urmă dorește să rămână într-o relație de prietenie. A deveni „friendzoner” înseamnă, prin urmare, a intra într-un fel de cerc amoros, în care sentimentele de dragoste ale unuia nu sunt reciproce. Însă friend zone poate fi, de asemenea, o modalitate de a anunța pe cineva că sentimentele sale nu sunt împărtășite și poate fi folosită pentru a respinge politicos persoana respectivă.

De unde știi dacă te afli în friend zone?

Poți foarte ușor să-ți dai seama dacă ești în friend zone, mai ales când ți-ai declarat deja dragostea și nu se schimbă nimic după aceea. Mai mult, simți că vă îndepărtați unul de celălalt. Deci dacă observi aceste semne, probabil te afli în friend zone și poate fi timpul să acționezi.

  • Acest bărbat, care îți place, îți spune multe despre relațiile sale amoroase și despre întâlnirile sale romantice recente.
  • Ești prima persoană pe care o sună dacă și-a făcut un cont pe o aplicație de întâlniri.
  • Tu ești cea care îl vei ajuta înainte de o primă întâlnire, chiar dacă ai vrea să fii tu această femeie … Sau chiar și cea care îl va ajuta să-și recucerească fosta iubită după o despărțire.
  • Acest om te împinge să cunoști bărbați noi.
  • El nu reacționează sau chiar schimbă subiectul automat, atunci când îți dai seama, și încearcă să-i spui că este mai mult decât un prieten în ochii tăi.

Cum să eviți să fii prinsă în friend zone sau cum să ieși din această situație?

Înainte de a fi prinsă într-o relație de prietenie, mai este timp să acționezi! Poate că persoana care îți place nu îndrăznește să facă primul pas sau nu știe că o relație romantică cu tine ar putea fi posibilă. Depinde de tine să deschizi ochii. Diferența dintre o relație romantică și o relație de prietenie este că în a doua nu există o dimensiune sexuală. Pe de altă parte, în contextul unei adevărate relații de prietenie, găsim, la fel ca într-o relație de dragoste, acești trei piloni importanți: emoția, intelectualul și spiritualul.

Prin crearea unei prietenii cu o persoană, nu am fi atât de departe! Pentru a evita să fii prinsă în friend zone sau dacă vrei să ieși din ea, va trebui să schimbi atitudinea și chiar să creezi o ruptură în comportamentul tău cu acest bărbat care îți place, astfel încât acesta să-și dea seama să dorești mai mult decât o prietenie de la el. Schimbă-ți ușor felul de a fi alături de acest om, pentru a te pune într-o postură de seducție și de a nu mai fi cea mai bună prietenă.

ARTICOLE SIMILARE

Branduri și cumpărători gay

realitatea

Sexul a la Hollywood crește vânzările de Viagra

realitatea

Gay Shopping

realitatea

Noul prezervativ pentru femei nu mai scârțâie

realitatea

O vedetă de talie mondială este aproape de divorţ pentru că NU MAI POATE FACE SEX

ANTONIA prinsa in pat cu un barbat ciudat! NU e Alex Velea!

Scrie un comentariu