Tabu
Image default
PEOPLE Slider

De ce refuză Owen Wilson să-și cunoască bebelușa abia născută

Owen Wilson are trei copii cu trei femei diferite, toate foste partenere. Burlac convins, actorul de 49 de ani a devenit recent tătic pentru a treia oară. Nu are de gând s-o ducă la altar nici pe cea care i-a dăruit o fiică, dar nici nu vrea să-și cunoască fetița.

Partenera sa, Varunie Vongsvirates, a cerut și un test de paternitate, pe care Wilson l-a făcut. Cu toate acestea starul american refuză să își întâlnească fata. Dacă pentru băieți -Robert (7 ani) şi Finn (4 ani) – Owen Wilson s-a dovedit un tată devotat, altfel stau lucrurile în privința micuței Lyla. „Owen Wilson refuză să își întâlnească fata”, a declarat o sursă pentru presa internațională, observând faptul că fetița cu ochii albaștrii îi seamănă identic actorului.

Actorul nu vrea să o viziteze pe micuță și nici să îi acorde custodia: „Aceasta este o chestiune particulară și nu este adecvat să comentăm în continuare”, a declarat un reprezentat al lui Wilson. „Actorul nu şi-a văzut fiica născută luna trecută, mai mult a bifat căsuţa <<fără vizite>> şi nici nu a cerut custodie comună când a ajuns în faţa instanţei”, a declarat o altă sursă pentru UsMagazine.

Owen Wilson și Varunie Vongsvirates au fost împreună timp de 5 ani. Se pare însă că actorul încheie rapid relațiile cu femeile care i-au dăruit copii. În iunie 2011, Wilson anunța despărțirea de Jade Duell, care-i născuse în urmă cu numai cinci luni primul copil, un băiat. Cel de-al doilea copil al starului a rezultat în urma unei aventuri cu antrenoarea de fitness Caroline Lindqvist. Deși cei doi nu formau un cuplu, au decis să crească împreună copilul.

ARTICOLE SIMILARE

Machiaj de vedeta: Hollywood Glam make-up look

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 67. Coronavirusul nu miroase a bine

Andreea Damian

Ce ar fi făcut Dana Rogoz dacă nu ar fi fost pandemie

Tabu Tabu

Netflix | Ce e nou în februarie

Andreea Damian

Lumea întreagă protestează împotriva poluării doar românii cer azi mai multe șosele pentru #șîeu

Dora Constantinovici

Schimbările climatice influențează raportul sexelor la naștere

Andreea Damian

Scrie un comentariu