Tabu
PEOPLE Slider

De ce refuză Owen Wilson să-și cunoască bebelușa abia născută

Owen Wilson

Owen Wilson are trei copii cu trei femei diferite, toate foste partenere. Burlac convins, actorul de 49 de ani a devenit recent tătic pentru a treia oară. Nu are de gând s-o ducă la altar nici pe cea care i-a dăruit o fiică, dar nici nu vrea să-și cunoască fetița.

Partenera sa, Varunie Vongsvirates, a cerut și un test de paternitate, pe care Wilson l-a făcut. Cu toate acestea starul american refuză să își întâlnească fata. Dacă pentru băieți -Robert (7 ani) şi Finn (4 ani) – Owen Wilson s-a dovedit un tată devotat, altfel stau lucrurile în privința micuței Lyla. „Owen Wilson refuză să își întâlnească fata”, a declarat o sursă pentru presa internațională, observând faptul că fetița cu ochii albaștrii îi seamănă identic actorului.

Actorul nu vrea să o viziteze pe micuță și nici să îi acorde custodia: „Aceasta este o chestiune particulară și nu este adecvat să comentăm în continuare”, a declarat un reprezentat al lui Wilson. „Actorul nu şi-a văzut fiica născută luna trecută, mai mult a bifat căsuţa <<fără vizite>> şi nici nu a cerut custodie comună când a ajuns în faţa instanţei”, a declarat o altă sursă pentru UsMagazine.

Owen Wilson și Varunie Vongsvirates au fost împreună timp de 5 ani. Se pare însă că actorul încheie rapid relațiile cu femeile care i-au dăruit copii. În iunie 2011, Wilson anunța despărțirea de Jade Duell, care-i născuse în urmă cu numai cinci luni primul copil, un băiat. Cel de-al doilea copil al starului a rezultat în urma unei aventuri cu antrenoarea de fitness Caroline Lindqvist. Deși cei doi nu formau un cuplu, au decis să crească împreună copilul.

ARTICOLE SIMILARE

Descopera beneficiile sexului tantric!

realitatea

Povestea de pe noptiera mea: Jose Samarago, Eseu despre orbire

realitatea

Gwyneth Paltrow, exploatată de un bărbat

Andreea Damian

Două rețete neașteptat de bune cu căpșuni și friptură

realitatea

Melania Trump le dă replica celor care au ironizat-o

Andreea Damian

Exodul tinerilor – condamnabil sau nu?

realitatea

Scrie un comentariu