Tabu
PEOPLESlider

Dinu Maxer, anunţul neaşteptat după 14 ani de căsnicie cu Deea. Ce a dezvăluit artistul

Dinu Maxer și Deea sunt căsătoriți de 14 ani, dar au recunoscut că au fost momente în care au avut parte de neînțelegeri, iar geloziile nu au lipsit din căsnicia lor.

Artistul a dezvăluit că, mai ales la începutul căsniciei, soţia sa era foarte geloasă, inclusiv după ce a născut.

„Am făcut-o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă”, a declarat Dinu Maxer, pentru Click!.

Dinu Maxer şi Deea au împreună doi copii, un băiat și o fetiță, cel de-al doilea copil venind pe lume mai mult la insistențele artistei.

„Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei. Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic. Acum vrem să ne luăm o săptămână numai pentru noi, lăsăm copii cu părinții și plecăm! Acum pot să spun că m-am reîndrăgostit de Deea, văd cu alți ochi mariajul nostru!”, a mai declarat Dinu Maxer.

ARTICOLE SIMILARE

Snoop Dogg şi Heidi Klum au lansat un single în colaborare – VIDEO

Andreea Damian

Speak și Ștefania au sărbătorit 3 ani de iubire

Tabu Tabu

UNTOLD 2022 | Cât costă cazarea. Peste 5.000 de locuri disponibile

Andreea Damian

Concertul de Anul Nou de la Filarmonica Sibiu propune „O seară ca-n filme”

Andreea Damian

Rachel Weisz le cere scenariștilor roluri feminine mai puternice și complexe

Andreea Damian

Elena Ionescu a făcut o nouă intervenție estetică

Tabu Tabu

Scrie un comentariu