Tabu
Image default
CULTURE Slider

Diptych Art Space ⎢ „Jurnal din Distopie” de Alexandra Mureșan

Marți, 16 martie 2021, de la ora 17:00, la Diptych Art Space din București (Str. Plantelor 58) va avea loc vernisajul expoziției „Jurnal din Distopie” de Alexandra Mureșan. 

Alexandra Mureșan lucrează în sticlă de mai bine de zece ani, acumulând experiență în acest domeniu pe parcursul studiilor de licență și master din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj. 

De-a lungul timpului, a expus atât în țară, cât și în străinătate. În 2013, a câștigat, în Germania, Premiul Memorial Jutta Cuny Franz pentru tineri sticlari. 

Este interesată de examinarea conceptelor filosofice cu instrumentarul artei, majoritatea pieselor ei fiind influențate de gândirea pe care și-a format-o în timpul studiilor de filosofie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj.

Parafrazându-l pe André Malraux, cred că secolul XXI va fi un secol al sticlei sau nu va fi deloc; asta pentru că sticla stă sub semnul transparenţei, ca și democraţia. Ca și iubirea. Precum scria un poet român,, „transparenţa e doar semnul că Dumnezeu îngăduie vederea, nu că o garantează”. Garantul privirii în afară este privirea înlăuntru.

Alexandra Mureșan

Marți, 16 martie, de la ora 17:00 va fi inaugurat vernisajul expoziției Jurnal din Distopie la Diptych Art Space din București (Strada Plantelor nr. 58). Expoziția va putea fi vizitată până pe 16 aprilie 2021. Purtarea măștii pe toată durata vizitei este obligatorie, precum și folosirea dezinfectantului aflat la intrare. 

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga debutează cu albumul “The Fame”

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Vocea Africii in cadrul concertului HAVASI Symphonic de Craciun

Cum să profiți de stresul pozitiv la locul de muncă

Andreea Damian

September Issues: apariția coperţilor revistelor de modă ale lunii septembrie, afectată de pandemie

Andreea Damian

Videoclipul “Kill This Love” al grupului K-pop BlackPink vizualizări record pe YouTube

realitatea

Scrie un comentariu