Tabu
Image default
BEAUTYSlider

În culise la New York Fashion Week | Ce tendințe de machiaj și coafură vom vedea în toamna/iarna 2021

Săptămâna modei din New York a fost până acum redusă la elementele esențiale, din cauza carantini impuse de criza sanitară. Colecțiile au prezentat haine moderne supradimensionate, tocmai genul de piese pe care să le purtați pentru a vă simți confortabil, acum și după terminarea telemuncii.

Aspectele de frumusețe au fost, de asemenea, reproiectate și actualizate, cu accent pe pielea naturală și o ușoară prezență de dermatograf precum și coafuri simple și adaptate pentru Zoom – o adevărată sărbătoare a noului standard.

Haideți să descoperim tendințele de coafură, machiaj și frumusețe pentru toamnă/iarnă 2021-2022.

Cărare pe mijloc

De la stânga la dreapta: Jason Wu, Balenciaga, Atlein

Văzută la: Jason Wu, Proenza Schouler, Gabriela Hearst, Rosetta Getty, The Row, Atlein, Eytys, Sandy Liang, Balenciaga, Lemaire, Ulla Johnson, Jonathan Simkhai

Ce trebuie să știți:

Odată cu închiderea saloanelor din întreaga lume, oamenii au trebuit să se descurce singuri acasă. În momentele respective, oamenii și-au dorit coafuri ușoare, practice și capabile să se adapteze pentru Zoom; de aceea cărarea pe mijloc este la modă. Dar nu în stilul Siennei Miller din 2008. În acest sezon, stilul este clar și precis, cu cozi de cal mici, ca la Ulla Johnson și Proenza Schouler, părul dat în spatele urechilor și care cade pe umeri ca la Rosetta Getty, Balenciaga și The Row, sau super elegant și drept ca la Atlein.

Revenirea eyelinerului negru

Victoria Beckham(stânga) și Sandy Liang

Văzut la: Ulla Johnson, Alice + Olivia, Christian Cowan, Victoria Beckham, Balenciaga, Sandy Liang, Libertine

Ce ar trebui să știți:

Ochii noștri sunt în prezent singura noastră vitrină, așa că are sens să profităm la maximum de ei. În timp ce sezonul trecut a fost marcat de explozie de culoare jucăușă, toamna/iarna 2021-2022 capătă tonuri mai întunecate cu creion negru.

Breton modern

De la stânga la dreapta: Vetements, Atlein, Anna Sui

Văzut la: Victoria Beckham, Proenza Schouler, Vetements, Batsheva, Anna Sui, Dsquared2

Ce trebuie să știți:

Una dintre cele mai simple modalități de a-ți actualiza look-ul este să-ți faci un breton. Experții o dau drept exemplu pe Bella Hadid.

Părul cu aspect umed

De la stânga la dreapta: Prabal Gurung, Y/Project, Ambush

Văzut la: Thakoon, 3.1. Philip Lim, Gabriela Hearst, Prabal Gurung, Veronica Beard, Azzedine Alaïa, Ambush, Ulla Johnson, Y / Project, Rosetta Getty, Badgley Mischka, Norma Kamali

Ce trebuie să știți: sănătatea este cea mai mare bogatie, mai ales în mijlocul unei pandemii globale. Deci, de ce să nu adopți aspectul? Acesta a fost cu siguranță mesajul spectacolelor de toamnă / iarnă, unde accentul a fost pus pe părul cu aspect umed.

Noul bob

The Row (stânga) și Staud 

Văzut la: Staud, Ulla Johnson, Gabriela Hearst, The Row, Batsheva, Victoria Beckham, Proenza Schouler

Ce să știți:

Bobul este încă foarte la modă. Schimbați-vă aspectul în această toamnă / iarnă cu o tunsoare până la bărbie, precum la The Row , Gabriela Hearst, Batsheva și Ulla Johnson , canalizați-vă aspectul chic francez cu o cărare pe lateral reperată la Staud sau purtați părul după urechi ca la Proenza Schouler și Ulla Johnson.

Buze îndrăznețe

De la stânga la dreapta: Y/Project, Vetements, Prabal Gurung

Văzute la: Vetements, Y / Project, Prabal Gurung, Balenciaga

Ce trebuie să știți:

Da, purtăm măști, dar asta nu înseamnă că nu putem avea buze colorate. Așadar, găsim accente de roșu întunecat la Y / Project, la Balenciaga și roșu clasic la Vetements și Prabal Gurung .

Accesorii pentru păr

De la stânga la dreapta: Casablanca, 1017 ALYX 9SM, Dsquared2

Văzute la: Sandy Liang, Anna Sui, Dsquared2, 1017 ALYX 9SM, Casablanca, Alice + Olivia

Ce să știți:

Cu evenimentele din lumea reală anulate deocamdată, accesoriile de păr extravagante au făcut un pas în spate. Dar puteți face întotdeauna o declarație cu ceva puțin mai subevaluat. Adăugați un element de nostalgie feminină cu bandele extra late precum cele de la Sandy Liang și Casablanca sau schimvați aspectul cu o notă strălucitoare ca la 1017 ALYX 9SM , Alice + Olivia și Dsquared2 .

ARTICOLE SIMILARE

RECENZIE: 6 ore de testimoniale despre abuz sexual în secta lui R Kelly și el e tot liber

Dora Constantinovici

Mihai Bendeac și-a scris memoriile. Când va fi lansată cartea

Andreea Damian

Ce trebuie sa faci inainte de fiecare machiaj

realitatea

Exclusiv! Andra ar putea colabora cu un solist internațional

Tabu Tabu

9 martie 2022, prima zi fără restricții după doi ani de pandemie – lista relaxărilor

Andreea Damian

28 de lucruri pe care nu le știai despre prințesa Diana. Punctul 11 e cel mai interesant

Andreea Damian

Scrie un comentariu