Tabu
Image default
FASHION Slider

Irina Shayk și Kaia Gerber au găsit piesa cheie pentru garderoba de toamnă 2020

Jacheta din piele neagră este un must-have în această toamnă. Geaca cu închidere cu nasturi, scurtă sau de lungime medie, este piesa de rezistență a acestui sezon. Ușor de asortat atât ținutelor casual, cât și celor elegante, această jacheta nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei fashioniste.

Modelele Irina Shayk, Kaia Gerber și Emily Ratajkowski au inclus-o deja în garderoba lor de toamnă.

Vara începe deja să rămână o amintire îndepărtată. Frunzele cad, temperaturile scad. Lăsați deoparte, în dulap, piesele din lână tweed – o jachetă din piele neagră face mai ușoară tranziția de la vară la toamnă.

Irina Shayk, care a stăpânit look-ul școlii chic din Manhattan, a ieșit recent într-o fustă scurtă cu imprimeu floral, asortată cu o jachetă J. Brand x Elsa Hosk și ghete. Emily Ratajkowski a avut o abordare mai sportivă, purtând un blazer de piele mai lung, cu o bluză în culoarea neonului și pantaloni scurți de biciclist, părând o viziune futuristă pe străzile din New York. Kaia Gerber a adoptat o ținută mai clasică în pantaloni scurți negri, tricot gri cașmir, adidași albi și jachetă neagră.

Desigur, odată ce vremea se schimbă cu adevărat, fustele și pantalonii scurți pot fi ușor schimbați pentru denim, pantaloni de piele asortați, o rochie din tricot. De asemenea, puteți purta pe dedesubt pulovere groase, un tricou simplu, deasupra cu o eșarfă sau cu o cămașă supradimensionată. Opțiunile pentru acest element de bază inspirat din anii ’90 sunt nesfârșite.

ARTICOLE SIMILARE

Persoana Galliano greseste, designerul Galliano plateste

realitatea

Purtarea măștii a dus la o creștere a cererii pentru intervenții chirurgicale oculare. Iată de ce!

Andreea Damian

Lady GaGa, despre boala cumplită și fără leac de care suferă: „Am dureri groaznice în fiecare zi”

Andreea Damian

Cățelul lui Jeff Koons poartă mască

Ciocîrlan

Mesajul lui Tom Hanks după ce a fost depistat cu coronavirus

Andreea Damian

Ai spune că în 2019 măcar artistic vorbind putem promova incluziunea. N-ai să vezi

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu