Home > Agenda > Kim Kardashian pregătește un documentar

Kim Kardashian pregătește un documentar

kim kardashian

De când a ajutat ​​la eliberarea lui Alice Marie Johnson, vedeta de televiziune Kim Kardashian West a devenit activistă politică, „specializându-se” pe reforma închisorilor și a sentințelor. Starleta care s-a transformat în promotoarea reformei justiției penale lucrează acum la un documentar despre acest subiect. „Am filmat un documentar în colaborare cu @oxygen, și sper să înțelegeți cum funcționează justiția așa cum am făcut-o și eu”, a dezvăluit ea pe Twitter.

Kim Kardashian a vizitat săptămâna trecută închisoarea din Washington DC pentru a filma o parte din documentar. Vedeta a spus printr-o postare pe Twitter că s-a întâlnit cu deținuții. „Am întâlnit atâția oameni uimitori și abia aștept să vă împărtășesc poveștile lor”, a declarat Kim. De altfel, vedeta a asistat chiar și la una din lecțiile lui Marc Howard, profesor aparținând colegiului Georgetown, care predă în cadrul închisorii pentru a acorda deținuților așa-zisele „credits” necesare pentru o facultate. 

Conform Oxygen, documentarul va dura două ore și se va intitula „Kim Kardashian West: The Justice Project”. Până acum, nu a fost anunțată data lansării.

Soția rapperului Kanye West împreună cu avocați și activiști a rezolvat cazurile a 17 deținuți federali pe nedrept, în numele campaniei „90 Days of Freedom”. Luna trecută, Kardashian West a vizitat Casa Albă pentru a sprijini o nouă inițiativă care să ajute foștii deținuți să obțină locuri de muncă după ce sunt eliberați din închisoare.

În aprilie, aceeași Kim Kardashian a anunțat că studiază dreptul ca să devină avocat, ca să poată să pledeze pentru reformele sistemului de justiție din SUA.

Articole asemanatoare
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian
kanye west
Kanye West e „profund” afectat de ținutele sexy pe care le poartă soția sa
Kim Kardashian
Kim Kardashian și-a botezat copiii în Armenia

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian pregătește un documentar

by Andreea Damian   1 min
0