Home > Agenda > Kim Kardashian pregătește un documentar

Kim Kardashian pregătește un documentar

kim kardashian

De când a ajutat ​​la eliberarea lui Alice Marie Johnson, vedeta de televiziune Kim Kardashian West a devenit activistă politică, „specializându-se” pe reforma închisorilor și a sentințelor. Starleta care s-a transformat în promotoarea reformei justiției penale lucrează acum la un documentar despre acest subiect. „Am filmat un documentar în colaborare cu @oxygen, și sper să înțelegeți cum funcționează justiția așa cum am făcut-o și eu”, a dezvăluit ea pe Twitter.

Kim Kardashian a vizitat săptămâna trecută închisoarea din Washington DC pentru a filma o parte din documentar. Vedeta a spus printr-o postare pe Twitter că s-a întâlnit cu deținuții. „Am întâlnit atâția oameni uimitori și abia aștept să vă împărtășesc poveștile lor”, a declarat Kim. De altfel, vedeta a asistat chiar și la una din lecțiile lui Marc Howard, profesor aparținând colegiului Georgetown, care predă în cadrul închisorii pentru a acorda deținuților așa-zisele „credits” necesare pentru o facultate. 

Conform Oxygen, documentarul va dura două ore și se va intitula „Kim Kardashian West: The Justice Project”. Până acum, nu a fost anunțată data lansării.

Soția rapperului Kanye West împreună cu avocați și activiști a rezolvat cazurile a 17 deținuți federali pe nedrept, în numele campaniei „90 Days of Freedom”. Luna trecută, Kardashian West a vizitat Casa Albă pentru a sprijini o nouă inițiativă care să ajute foștii deținuți să obțină locuri de muncă după ce sunt eliberați din închisoare.

În aprilie, aceeași Kim Kardashian a anunțat că studiază dreptul ca să devină avocat, ca să poată să pledeze pentru reformele sistemului de justiție din SUA.

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian
kanye west
Kanye West e „profund” afectat de ținutele sexy pe care le poartă soția sa
Kim Kardashian
Kim Kardashian și-a botezat copiii în Armenia
kim kardashian
Boala care o macină pe Kim Kardashian: „Cineva trebuia să mă îmbrace. Durerea era insuportabilă”

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian pregătește un documentar

by Andreea Damian   1 min
0