Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Lil Nas X a recreat momentul Lady Gaga la Gala MET. Intrare epică pe covorul roșu

Lil Nas X a strălucit în trei ținute aurii pe covorul roșu Met Gala 2021.

Artistul nu doar a apărut la Gala Met 2021, ci a susținut și un spectacol. Pe 13 septembrie, rapperul a sosit îmbrăcat într-o haină de mătase supradimensionată care părea potrivit pentru o regalitate. În timp ce se îndrepta spre covorul alb, doi bărbați i-au smuls rapid pelerina pentru a dezvălui armura de aur. Fanii au avut doar câteva secunde la dispoziție pentru a-l privi înainte să iasă din ansamblul său auriu pentru a dezvălui un body Versace metalic care i se potrivea ca o mănușă.

Lil Nas X aduce un element de performanță la tot ceea ce face și tocmai asta l-a făcut unul dintre cei mai așteptați invitați ai Galei Met în acest an. Cu toate acestea, nu putem uita însă cine a făcut-o mai întâi. În 2019, Lady Gaga și-a făcut o intrare epică la eveniment. Ea a sosit la Gala Met purtând o opulentă pelerină fuschia, doar pentru a dezvălui o rochie neagră care ascundea o rochie roz slinky dedesubt. Aspectul ei final nu era altceva decât un set de lenjerie intimă, colanți și o pereche de tocuri. Gaga a lansat tendința, iar Lil Nas X a fost celebritatea supremă care a readus arta surprizei la Gala Met.

El a folosit întotdeauna moda pentru a depăși limitele, iar Gala Met nu a făcut excepție. Interpretul piesei „Montero” a purtat aceeași pereche de cizme negre pentru toate cele trei look-uri, împreună cu un lanț, cercei și ornamente de aur la colțurile ochilor.

ARTICOLE SIMILARE

Surprinde tu Craciunul, nu te lasa surprinsa! 3 retete super rapide pentru un desert delicios de Craciun

realitatea

Shania Twain își cere scuze după ce a declarat că ar fi votat cu Donald Trump

realitatea

Cum ne mai batem joc de planetă: balenă găsită moartă în Filipine avea 40 kg de plastic în stomac

realitatea

Afla ce trebuie sa porti vara asta pentru a fi in trend!

realitatea

BBC: Silicon Valley permite existența piețelor de sclavi online

Dora Constantinovici

Impozitarea cărnii roșii ar putea salva multe vieți – potrivit noilor cercetări

realitatea

Scrie un comentariu