Tabu
Image default
PEOPLESlider

Lil Nas X a recreat momentul Lady Gaga la Gala MET. Intrare epică pe covorul roșu

Lil Nas X a strălucit în trei ținute aurii pe covorul roșu Met Gala 2021.

Artistul nu doar a apărut la Gala Met 2021, ci a susținut și un spectacol. Pe 13 septembrie, rapperul a sosit îmbrăcat într-o haină de mătase supradimensionată care părea potrivit pentru o regalitate. În timp ce se îndrepta spre covorul alb, doi bărbați i-au smuls rapid pelerina pentru a dezvălui armura de aur. Fanii au avut doar câteva secunde la dispoziție pentru a-l privi înainte să iasă din ansamblul său auriu pentru a dezvălui un body Versace metalic care i se potrivea ca o mănușă.

Lil Nas X aduce un element de performanță la tot ceea ce face și tocmai asta l-a făcut unul dintre cei mai așteptați invitați ai Galei Met în acest an. Cu toate acestea, nu putem uita însă cine a făcut-o mai întâi. În 2019, Lady Gaga și-a făcut o intrare epică la eveniment. Ea a sosit la Gala Met purtând o opulentă pelerină fuschia, doar pentru a dezvălui o rochie neagră care ascundea o rochie roz slinky dedesubt. Aspectul ei final nu era altceva decât un set de lenjerie intimă, colanți și o pereche de tocuri. Gaga a lansat tendința, iar Lil Nas X a fost celebritatea supremă care a readus arta surprizei la Gala Met.

El a folosit întotdeauna moda pentru a depăși limitele, iar Gala Met nu a făcut excepție. Interpretul piesei „Montero” a purtat aceeași pereche de cizme negre pentru toate cele trei look-uri, împreună cu un lanț, cercei și ornamente de aur la colțurile ochilor.

ARTICOLE SIMILARE

Meryl Streep, adevărata poveste din spatele mariajului ei

Andreea Damian

Ce gest nobil va face actorul Mihai Bobonete de ziua lui

Tabu Tabu

Revenirea triumfală a permanentului

Andreea Damian

Cum s-a surprins singură Monica Bârlădeanu

Tabu Tabu

Superstaruri care folosesc transportul public fără să le fie rușine

Andreea Damian

Caitlyn Jenner regretă că l-a susţinut pe Donald Trump

Andreea Damian

Scrie un comentariu