Tabu
CULTURESlider

Mega Mall București ⎪ Expoziția „Povești de iubire”

În perioada 12 – 28 februarie, la Mega Mall din București vă veți putea bucura de o expoziție inedită, dedicată poveștilor de iubire din trecut, care au umplut paginile unei istorii mai puțin cunoscute a României. 

Cultura vine la mall!

Creat împreună cu Asociația ESCU, evenimentul Povești de iubire își propune să-i invite pe bucureșteni la o incursiune în istoria intimă a României. 

De la cochetăria delicată din perioada Bucureștiului Belle Époque și până la emancipările intimității din Interbelic, acestă călătorie prin tunelul timpului le va oferi șansa vizitatorilor să pătrundă în universul amoros modern și premodern. 

Sutelor de exponate din colecția Asociației ESCU le vor fi alăturate poveștile inedite care le-au transformat din simple suveniruri în adevărate simboluri ale dragostei. 

Expoziția Povești de iubire va fi deschisă publicului larg de vineri, 12 februarie și până duminică, 28 februarie, în intervalul orar 10:00 — 21:00, la Mega Mall din București, Strada Pierre de Coubertin nr. 3. Intrarea este gratuită. 

ARTICOLE SIMILARE

Cristina Ich, scandal monstru la aeroport

Andreea Damian

Showcasing Romanian Avant-garde Art

STUDIU: câinii pot număra și prelucra în mod firesc numerele, la fel ca oamenii

realitatea

Surprinde tu Craciunul, nu te lasa surprinsa! 3 retete super rapide pentru un desert delicios de Craciun

realitatea

Ce spune culoarea ta preferată despre personalitatea ta

Tabu Tabu

Timothée Chalamet în pielea lui Bob Dylan: proiect suspendat din cauza pandemiei

Ciocîrlan

Scrie un comentariu