Tabu
Image default
CULTURE Slider

Mega Mall București ⎪ Expoziția „Povești de iubire”

În perioada 12 – 28 februarie, la Mega Mall din București vă veți putea bucura de o expoziție inedită, dedicată poveștilor de iubire din trecut, care au umplut paginile unei istorii mai puțin cunoscute a României. 

Cultura vine la mall!

Creat împreună cu Asociația ESCU, evenimentul Povești de iubire își propune să-i invite pe bucureșteni la o incursiune în istoria intimă a României. 

De la cochetăria delicată din perioada Bucureștiului Belle Époque și până la emancipările intimității din Interbelic, acestă călătorie prin tunelul timpului le va oferi șansa vizitatorilor să pătrundă în universul amoros modern și premodern. 

Sutelor de exponate din colecția Asociației ESCU le vor fi alăturate poveștile inedite care le-au transformat din simple suveniruri în adevărate simboluri ale dragostei. 

Expoziția Povești de iubire va fi deschisă publicului larg de vineri, 12 februarie și până duminică, 28 februarie, în intervalul orar 10:00 — 21:00, la Mega Mall din București, Strada Pierre de Coubertin nr. 3. Intrarea este gratuită. 

ARTICOLE SIMILARE

3 gesturi romantice facute de vedete care te vor impresiona cu siguranta

realitatea

Nestlé nu poate pretinde că apa publică și îmbuteliată de corporație este „serviciu public”

realitatea

Nunta lui Mălăele la Teatrul Național

realitatea

THE KLAXONS pentru prima data in Romania – la B-™ESTFEST!

realitatea

Johnson&Johnson ştia de ani de zile că pudra sa ne „îmbolnăvește” dar insistă că nu e periculoasă

Andreea Damian

Meserii care nu exista în România: manager de reputație online

realitatea

Scrie un comentariu