Home > Slider > Artistul din România care s-a sinucis pentru că părinții săi erau plecați peste hotare

Artistul din România care s-a sinucis pentru că părinții săi erau plecați peste hotare

cătălin caragea

Dramă în muzica românească. Tânărul Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a stins din viață în urmă cu o zi. Tânărul de 22 de ani și-ar fi pus capăt zilelor din cauza faptului că stătea singur și că părinții săi erau plecați peste hotare.
„ Poliția a fost alertă în această dimineață la ora 03:21, precum că într-o locuința a fost depistat cadavru unui tânăr strangulat. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru și medicul legist unde au depistat cadavrul unui tânăr strangulat. Urmare a documentării polițiștii au stabilit identitatea tânărului care s-a dovedit a fi în vârsta de 22 de ani, iar la examinarea de care medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice strangulării.

catalin-caragea solsit 7 kalse

catalin-caragea solsit 7 kalse

Totodată s-a stabilit că tânărul locuia de unul singur a fost depistat de către o rudă care a venit să vadă ce s-a întâmplat din motiv că nu răspundea la telefon. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la așa gest, bilețel de adio nu a lăsat”, a confirmat serviciul de presă al IGP pentru EA.md.
Formația 7 klase a fost fondată de Iurie Badicu și are cinci instrumentiști și un solist. Băieții s-au lansat în 2017, iar în 2018 au ajuns pe scena show-ului „Românii au talent”. Cu o piesă de tango, tinerii au hipnotizat sala, iar după asta au și ridicat-o în picioare. Din păcate, pe 23 martie noaptea tânărul s-a sinucis și fanii au aflat. Toată lumea a început să publice mesaje pe rețelele de socializare de părere de rău și condoleanțe.


Artistul din România care s-a sinucis pentru că părinții săi erau plecați peste hotare

by Tabu Tabu   1 min
1