Home > Slider > Tina Turner a luat o decizie importantă. S-a întâmplat abia acum, după 40 de ani

Tina Turner a luat o decizie importantă. S-a întâmplat abia acum, după 40 de ani

Tina Turner

Tina Turner a decis să-l ierte, în sfârșit, pe fostul ei soț Ike Turner, pe care l-a părăsit în 1976, din cauza violenței domestice. Solista de 78 de ani a dezvăluit într-un interviu că nu îi mai poartă pică primului ei partener de viață, decedat în anul 2007.

Cântăreața a povestit cu lacrimi în ochi despre abuzurile acestuia din timpul mariajului lor. Tina Turner a recunoscut că dacă Ike Turner ar mai fi trăit, sigur l-ar fi ținut la distanță. „Ca o persoană în vârstă, l-am iertat, dar nu aș fi lucrat cu el. Îmi ceruse să lucrăm la un turneu împreună, dar i-am spus <NU>. Ike nu a fost cineva pe care l-ai putea ierta și să-i permiți să intre din nou în viața ta. Dar totul e uitat, l-am iertat. Nu știu despre ce sunt visurile, dar ele sunt acolo. Nu e vorba despre violența, ci despre furie”, a mărturisit îndrăgița solistă. Apoi a dezvăluit că fostul soț era violent cu ea de teamă că-l va părăsi.

Legendara Tina Turner a dezvăluit că a ezitat să meargă la altar cu cel care i-a fost alături mai bine de 25 de ani, producătorul german Erwin Bach. După ce a fost victima repetatelor abuzuri ale fostului soţ, cântăreaţa s-a recăsătorit în cele din urmă, în 2013, într-o ceremonie budistă, ce a avut loc la reşedinţa lor din Elveţia.

Tina TurnerTina Turner l-a cunoscut pe Ike Turner când avea doar 16 ani și la scurt timp i s-a alăturat trupei sale, iar în 1962 i-a devenit soție. Mariajul lor a fost însă un coșmar, deoarece vedeta americană a îndurat ani la rând abuzurile fizice. În urma divorțului din 1978, Tine Turner a obținut custodia celor patru copii ai cuplului, doi dintre ei provenind  dintr-o relaţie anterioară a lui Ike. Acesta a murit în 2007, la 76 de ani, în locuinţa sa din California, din cauza dependenţei de droguri.

Articole asemanatoare
Tina Turner
Tina Turner, „simple the best” la 80 de ani
Tina Turner spune că nu știe dacă îl poate ierta pe Ike „pentru tot ce mi-a făcut”
Tina Turner, «legumă» din cauza unui atac cerebral
Tina Turner, nuntă în rochie neagră la 73 de ani!

Tina Turner a luat o decizie importantă. S-a întâmplat abia acum, după 40 de ani

by Andreea Damian   1 min
1