Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Tunsori pe care le veți dori în 2021 dacă aveți păr creț și ondulat

Când ai părul creț, deseori se simte lipsa de inspirație în ceea ce privește coafura de adoptat. Din fericire, 2021 aduce noutăți în materie de tunsori.

Găsirea unei tunsori nu este cel mai ușor lucru de făcut atunci când aveți părul creț sau ondulat. Teama de a regreta ne invadează și, dacă tăiem părul, ne gândim mereu la cât timp îi va lua părului nostru pentru a crește din nou. În mod clar, nu îndrăznim niciodată să băgăm foarfeca în el.

Îndrăznește să-ți tunzi părul creț

Când ai părul creț sau ondulat, de multe ori îți este frică să adopți o tunsoare scurtă. Cu toate acestea, în 2021 acest pas va fi necesar pentru a adopta cele mai trendy coafuri ale anului. Experții spun că și părul creț poate fi purtat scurt. Detaliul care face diferența, indiferent de lungimea părului, îl reprezintă vârfurile. Acele câteva bucle scurte care ne vor cădea pe față vor fi cu siguranță ceea ce va oferi coafurii noastre tot glamourul pe care îl merită.

Accesorizează-ți părul creț

Părul nostru este principalul aliat al frumuseții. El reprezintă personalitatea și stilul nostru. În 2021, ne accesorizăm coafura. Prima modalitate de a adăuga stil părului este prin colorarea acestuia. Culorile vii, cum ar fi roșscatul, vor pune în valoare părul și vor reflecta personalitatea voastră jucăușă.

Foarte la modă în 2021 sunt și suvițele aurii. În cele din urmă, nimic mai bun pentru a vă accesoriza părul decât eșarfa nu este nimic. Poart-o în moduri diferite, deoarece va da un aspect excepțional coafurii tale.

ARTICOLE SIMILARE

Volumul de memorii lăsat neterminat de Prince scoate la iveală ciudățeniile unui geniu muzical

Andreea Damian

Incredibil cum arată Mihaela Rădulescu la aproape 51 de ani! Diva s-a răsfățat la castel

Tabu Tabu

Ce legătură are Bvlgari cu Poșta italiană?

realitatea

DIVE fara Photoshop: Sophia Loren, Marilyn, Brigitte Bardot, Jane Fonda

IT Bag: gențile care ne vor înveseli ținutele în acest sezon

Andreea Damian

Tentatia fructului interzis

realitatea

Scrie un comentariu