Tabu
BEAUTYSlider

Tunsori pe care le veți dori în 2021 dacă aveți păr creț și ondulat

Când ai părul creț, deseori se simte lipsa de inspirație în ceea ce privește coafura de adoptat. Din fericire, 2021 aduce noutăți în materie de tunsori.

Găsirea unei tunsori nu este cel mai ușor lucru de făcut atunci când aveți părul creț sau ondulat. Teama de a regreta ne invadează și, dacă tăiem părul, ne gândim mereu la cât timp îi va lua părului nostru pentru a crește din nou. În mod clar, nu îndrăznim niciodată să băgăm foarfeca în el.

Îndrăznește să-ți tunzi părul creț

Când ai părul creț sau ondulat, de multe ori îți este frică să adopți o tunsoare scurtă. Cu toate acestea, în 2021 acest pas va fi necesar pentru a adopta cele mai trendy coafuri ale anului. Experții spun că și părul creț poate fi purtat scurt. Detaliul care face diferența, indiferent de lungimea părului, îl reprezintă vârfurile. Acele câteva bucle scurte care ne vor cădea pe față vor fi cu siguranță ceea ce va oferi coafurii noastre tot glamourul pe care îl merită.

Accesorizează-ți părul creț

Părul nostru este principalul aliat al frumuseții. El reprezintă personalitatea și stilul nostru. În 2021, ne accesorizăm coafura. Prima modalitate de a adăuga stil părului este prin colorarea acestuia. Culorile vii, cum ar fi roșscatul, vor pune în valoare părul și vor reflecta personalitatea voastră jucăușă.

Foarte la modă în 2021 sunt și suvițele aurii. În cele din urmă, nimic mai bun pentru a vă accesoriza părul decât eșarfa nu este nimic. Poart-o în moduri diferite, deoarece va da un aspect excepțional coafurii tale.

ARTICOLE SIMILARE

Big Brother te urmărește: Camerele de luat vederi cu recunoaștere facială îi scandalizează pe orășeni

Andreea Damian

Meghan Markle, dezvăluiri explozive în interviul pentru Oprah. Ducesa a avut gânduri sinucigașe: „Nu mai voiam să fiu în viață”

Andreea Damian

Cum poate sa arate Dana Rogoz la 20 de zile de cand a nascut! Uite ce TALIE are

realitatea

Netflix – Firefly Lane | Cât durează o prietenie?

Andreea Damian

Kate Middleton anunță că are cancer

Tabu Tabu

Teatrul Apropo | LO-LI-TA a LO-VE story

Andreea Damian

Scrie un comentariu