Tabu
PEOPLE

Unde au plecat Jorge, Alina Pușcaș și Ela Crăciun după Paște

Zilele trecute, imediat după sărbătorile de Paște mai multe vedete au plecat la munte să se relaxeze. Printre acestea s-au numărat atât Jorge – George Papagheorghe dar și Alina Pușcaș sau colega de la altă televiziune Ela Crăciun.

jorge la azuga
jorge la azuga

După Paștele petrecut în casă, Jorge și-a luat familia și a plecat la Azuga. Și nu singur, căci acolo a mai dat peste cineva și anume de Alina Pușcaș care venise cu familia să se relaxeze la munte și la aer curat. Acolo se poate face mișcare. Și Ela Crăciun a petrecut sărbătorile de Paște, în izolare, la domiciliu, însă într-o locație desprinsă parcă din povești. Vedeta a ales să trăiască emoția acestor zile speciale în casa familiei de la munte, alături de cei trei copii ai săi. Acolo cei mici au avut ocazia să se conecteze cu natura și să se joace cu iepurii și animalele de curte pe care familia îi are în grijă.

alina puscas la azuga
alina puscas la azuga

„Aproape în fiecare an petrecem Paștele în casă de la munte alături de părinți. Acest loc are un farmec aparte! Alex, băiatul meu cel mare, e pasionat de natură și de creșterea animalelor și are în grijă tot felul de viețuitoare. Iepurii sunt preferațîi lui, astfel că cei mici au avut ocazia să se joace zilele acestea cu blănoșii simpatici. Au alergat pe pajiște, s-au jucat și s-au pozat cu ei. Am căutat împreună ouăle roșîi ascunse în iarbă, un joc devenit tradiție pentru noi în fiecare an. Nicholas a ciocnit cu noi pentru prima dată ouă și a fost foarte bucuros că suntem toți laolaltă în aceste zile speciale.

ela-craciun-pasti-munte-cu copii si iepuroiu
ela-craciun-pasti-munte-cu copii si iepuroiu

Au fost sărbători cu adevărat fericite, în care am simțit, parcă mai mult că niciodată, ce înseamnă bucuria lucrurilor simple. Perioada dificilă prin care trecem cred că ne arată tuturor acest lucru. Îmi doresc să ne schimbe în bine și să repornim cu toțîi la drum apoi mai uniți și mai buni că până acum”, declară Ela Crăciun. Vedetă și-a sărbătorit zilele trecute și ziua de naștere. A ales că anul acesta cei care aveau de gând să îi trimită cadouri să aleagă să doneze bani sau obiecte pentru a fi donate fundațiilor și asociaților care ajută autoritățile în lupta contra COVID-19.

ARTICOLE SIMILARE

Uite cat de frumoasa era cealalta actrita VIOLETA ANDREI! Galerie FOTO

Părinții Ancăi Dumitra, primele declarații după nuntă. Ce au spus cei doi la scurt timp după ce au ieșit din biserică 

Andreea Damian

Cum și-a surprins Bianca Drăgușanu fiica la aniversarea de 4 ani

Tabu Tabu

Sore a câștigat primele ei competiții sportive

Tabu Tabu

„Harry Potter” va deveni tată

Andreea Damian

Cristina Ștefania, iubita lui Speak, schimbare radicală de look

Tabu Tabu

Scrie un comentariu