Home > Vedete > Unde a plecat Ioana Ginghină în vacanță cu iubitul

Unde a plecat Ioana Ginghină în vacanță cu iubitul

ioana ginghina in floarea soarelui

Așa cum a povestit în repetate rânduri, actrița a plecat împreună cu iubitul său în vacanță. Cei doi au ajuns atât în țară dar și prin Bulgaria, iar Ioana Ginghină își ține fanii la curent cu toate mutările pe care le face. Așa că vedeta și iubitul ei vor să viziteze nu numai obiective din țară noastră dar și de la vecini.

După ce s-au plimbat pe la munte și a declarat într-un interviu că vor pleca în Grecia, Ioana Ginghină și partenerul de viață, care stă ascuns, au pornit la drum. Actrița a scris pe profilul ei de instagram “start vacanță” și câteva imagini cu ea făcând bagajele, mergând cu ele la mășină și apoi pe drumurile patriei. Apoi s-a pozat în lanul de floarea soarelui și a scris următorul text lîngă imaginile

ioana ginghina in bulgaria

ioana ginghina in bulgaria

respective. “Am făcut poze și în lanul de lavandă și în lanul de floarea soarelui și dacă prindeam rapița, făceam și acolo. N-am cum să ratez atâta frumusețe, n-am cum să nu mă bucur de natura asta frumoasă, care nu ține cont nici de pandemie, nici de indiferență noastră pentru planetă. Ea își face treaba!”, a scris actrița. Apoi, următoarea imagine a fost din Bulgaria, de la Belogradchik Fortress. Așa că fanii s-au prins imediat că actrița a ieșit din țară și probabil se îndreaptă și spre Grecia, unde spunea că ar vrea să ajungă.

Articole asemanatoare
ioana ginghină
Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum i-a spus că are iubit nou
Ioana-Ginghina sexy
Ioana Ginghină și-a propus să arate ca Jennifer Lopez. La ajutorul cui va apela
ioana-ginghina
Actrița Ioana Ginghină și-a făcut planuri de vacanță cu noul iubit
ioana ginghină
Ioana Ginghină dă sfaturi pentru cei cu căsnicii care „scârție”

Comenteaza acest articol

Unde a plecat Ioana Ginghină în vacanță cu iubitul

by Tabu Tabu   1 min
0