Tabu
PEOPLE

Unde a plecat Ioana Ginghină în vacanță cu iubitul

ioana ginghina in floarea soarelui

Așa cum a povestit în repetate rânduri, actrița a plecat împreună cu iubitul său în vacanță. Cei doi au ajuns atât în țară dar și prin Bulgaria, iar Ioana Ginghină își ține fanii la curent cu toate mutările pe care le face. Așa că vedeta și iubitul ei vor să viziteze nu numai obiective din țară noastră dar și de la vecini.

După ce s-au plimbat pe la munte și a declarat într-un interviu că vor pleca în Grecia, Ioana Ginghină și partenerul de viață, care stă ascuns, au pornit la drum. Actrița a scris pe profilul ei de instagram “start vacanță” și câteva imagini cu ea făcând bagajele, mergând cu ele la mășină și apoi pe drumurile patriei. Apoi s-a pozat în lanul de floarea soarelui și a scris următorul text lîngă imaginile

ioana ginghina in bulgaria
ioana ginghina in bulgaria

respective. “Am făcut poze și în lanul de lavandă și în lanul de floarea soarelui și dacă prindeam rapița, făceam și acolo. N-am cum să ratez atâta frumusețe, n-am cum să nu mă bucur de natura asta frumoasă, care nu ține cont nici de pandemie, nici de indiferență noastră pentru planetă. Ea își face treaba!”, a scris actrița. Apoi, următoarea imagine a fost din Bulgaria, de la Belogradchik Fortress. Așa că fanii s-au prins imediat că actrița a ieșit din țară și probabil se îndreaptă și spre Grecia, unde spunea că ar vrea să ajungă.

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt și Nicole Poturalski s-au despărțit

Tabu Tabu

Oana Roman, prima fotografie la piscină, după ce a slăbit spectaculos. Cum a fost surprinsă vedeta

Andreea Damian

Gestul incredibil făcut de Inna de ziua ei

Tabu Tabu

Lia Bugnar, schimbare de look la 51 de ani

Tabu Tabu

Ryan Reynolds face glumițe despre viața lui sexuală

Andreea Damian

JLo, în bikini de ziua ei. Ce dietă o ajută să se mențină în formă la 49 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu