Home > Lifestyle > Untul de arahide

Untul de arahide

Nu cred ca exista persoana care sa nu fi auzit de clasicul “peanut butter&jelly sandwich”. Una dintre gustarile preferate ale americanilor, dar nu atat de popular in randul romanilor. Blogurile de fitness il ridica in slavi desi pare o bomba de calorii, devenind repede  un adevarat “health staple”. Cu o textura cremoasa si un gust aparte, inlocuieste-l atunci cand ai pofta de Nutella ceva dulce si sanatos.

Proprietati:

combinatie de fibre (2 grame intr-o portie) si proteine (8 grame intr-o portie)

contine vitamina B3 adica niacina, si vitamina E, resveratrol, magneziu, fibre, proteine, grasimi monosaturate, antioxidanti, fier, potasiu

Beneficii:

consumat la micul-dejun, iti ofera energie pentru intreaga zi

ajuta in curele de slabire si este bun pentru refacerea masei musculare

previne urmatoarele boli: alzheimer, anxietate, depresie, formarea de de calculi biliari (ajuta eliminarea anumitor toxine din organism)

previne bolile cardiovaculare si cele neurodegenerative

Cum il consumi?

Il poti consuma cu fructe proaspete (in special cu banane sau pe feliute de mar), cu fulgi de ovaz, pe paine, in prajiturele, cu branza cottage, cu miere, in clatite, chiar si cu legume, pe feliute de morcovi sau tulpina de telina.


Articole asemanatoare
Ce sa NU faci la sala
Curcuminul – remediul natural impotriva Alzheimer-ului
10 exercitii uimitoare pentru picioare tonifiate si fese mai ferme
10 replici pe care nu e bine sa le folosesti pentru o persoana care sufera de depresie

Comenteaza acest articol

Untul de arahide

by   1 min
0