Home > Lifestyle > Vedeta asta ARE ACASĂ TREI COPII ŞI O NEPOŢICĂ!

Vedeta asta ARE ACASĂ TREI COPII ŞI O NEPOŢICĂ!

gina 1 gina 2
Gina Ostarly este o împătimită a fitness-uului şi adeptă înrăită a stilului de viaţă sănătos, pe care îl promovează ori de câte ori are ocazia. Şi, ce alt ambasador mai bun poate exista decât o doamnă de 43 de ani, care a adus pe lume 3 copii, şi mai are grijă şi de o nepoţică.

Gina Osterly este unul dintre cele mai populare modele care apar pe copertele revistelor de fitness. De asemenea, blonda în vârstă de 43 de ani este şi adepta stilului de viaţă sănătos şi a mişcării introduse în obiceiurile noastre zilnice.

Iar cei care urmăresc contul de Facebook al superbei femei c pot afla tot felul de secrete din meniul ei zilnic ori din exerciţiile care te ajută să-ţi tonifiezi trupul. Astfel, reţetele ei, unele moştenite de la mama, dar şi rezultatele de la sală sunt la îndemâna doritorilor unui trup ca al Ginei.

Din prezentarea ei, dar şi din postări, blonda lasă să se înţeleagă că din mesele zilnice nu trebuie să lipsească proteinele animale şi vegetale, şi chiar închide ochii în faţa unei omlete ori a unei salate cu vită la grătar.

Articole asemanatoare
Ce sa NU faci la sala
10 exercitii uimitoare pentru picioare tonifiate si fese mai ferme
Cum iti organizezi programul de exercitii cand te antrenezi acasa?
Castiga unul din cele 3 abonamente full pentru o luna de zile la LadyFIT Gym!

Loading...

Comenteaza acest articol

Vedeta asta ARE ACASĂ TREI COPII ŞI O NEPOŢICĂ!

by   1 min
0