Tabu
LIFESTYLESlider

Cel mai mare secret al reginei Elisabeta a II-a a fost deconspirat

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are o mână falsă, pentru a saluta oamenii atunci când obosește. Cel mai popular monarh din lume are un mod unic prin care salută mulțimea. Regina Elisabeta al II-lea și familia ei trebuie să-și țină degetele împreunate și să-și miște ușor mâna dintr-o parte în alta. Dar mișcarea nu este doar pentru estetică, ci a fost dezvoltată pentru a se asigura că membrii familiei regale britanice nu-și solicită încheieturile.

După 66 de ani de domnie, probabil regina e sătulă de făcut cu mâna. Din fericire, Majestatea sa are o soluție de rezervă pentru momentul în care încheieturile sau brațele sale obosesc. Este vorba despre o mână falsă, pe care a primit-o în urmă cu câțiva ani de la un grup de tineri australieni. Studenții au amplasat o mânușă umplută pe un mâner de lemn, pe care îl poate strecura în mânecă atunci când efortul devine copleșitor.

Bineînțeles, a fost doar o glumă, iar Regina Elisabeta n-a folosit niciodată ciudata invenție. Se pare însă că suverana în vârstă de 92 de ani a fost încântată de cadou.

Dezvăluirile au fost făcut chiar de fiica sa, Prințesa Anne, de 68 de ani, în cartea lui Robert Hardman, „Queen of the World” (Regina Lumii). Hardman a explicat că Regina, care a fost întotdeauna un fan al cadourilor, ține mâna alături de ea, oriunde merge, chiar și în casa de vară de la Balmoral, în Scoția.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografia emoționantă postată pe Smiley chiar de ziua iubitei sale, Gina Pistol

Andreea Damian

Andreea Bănică și-a concediat soțul. Ce spune despre divorțul de Lucian Mitrea

Andreea Damian

Perspectivă sumbră pentru Marea Barieră de Corali

Andreea Damian

Cine este Ramona Filip, designerul român stabilit în Cipru?

Tabu Tabu

Razvan Simion are o familie superba! Cum arata sotia lui si cei doi copii!

Doliu la Hollywood! A murit Olivia Newton-John, actriţa din „Grease”

Andreea Damian

Scrie un comentariu