Tabu
PEOPLESlider

Lady Gaga și Bradley Cooper, împreună!

Lady Gaga și Bradley Cooper și-ar putea da întâlnire din nou la un eveniment important. Este vorba despre gala MTV Video Music Awards.

Actorii din A Star is Born sunt nominalizați la două categorii, Song of the Year și Best Collaboration, pentru succesul înregistrat de piesa Shallow de pe coloana sonoră a filmului. Cântăreața și partenerul ei ar putea păși împreună pe covorul roșu și, de ce nu, pe scenă pentru o nouă interpretare a cântecului. Gala MTV Video Music Awards va avea loc pe 26 august.

Fanii au fost încântați când au aflat că cei doi se vor reuni. Gaga și Bradley Cooper nu s-a mai văzut de la premiile Oscar. Între timp, Cooper s-a despărțit de mama fiicei sale, modelul Irina Shayk. Motivul ar fi fost chiar partenera sa de platou, Lady Gaga.

La începutul acestui an au apărut zvonuri privind o posibilă relaţie sentimentală a lui Bradley Cooper cu Lady Gaga. Cooper a regizat acest film, în care a şi jucat alături de Lady Gaga. Însă, în februarie, Lady Gaga a pus capăt speculaţiilor apărute pe reţelele de socializare.

Cântăreața a fost surprinsă recent alături de un alt bărbat, iar între ei este o relație mai mult decât colegială. În februarie, vedeta s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino, după o relaţie de doi ani.

 

ARTICOLE SIMILARE

Peste 800 de noi votanţi la Oscar invitaţi în 2020. Pe listă se află și trei românce

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger s-a adresat ruşilor şi lui Vladimir Putin. Mesajul transmis de actor – VIDEO

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 24 iunie!

realitatea

Dana Săvuică a purtat ochelari de peste 160 de miloane lei în vacanța din Grecia

Tabu Tabu

Soţia lui Mircea Radu, călcată de maşină pe trecerea de pietoni. Cum se simte aceasta

Andreea Damian

Schimbare-șoc pentru Dorian Popa. Decizia a ajuns în Monitorul Oficial

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu