Tabu
PEOPLESlider

Al Pacino, părăsit de iubita cu 39 de ani mai tânără. Motivul e halucinant, dar amuzant!

Meital Dohan, care în ultimii doi ani a fost iubita starului Al Pacino, a dezvăluit că l-a părăsit pe actor. Starul era prea bătrân și prea zgârcit pentru ea.

„Diferența de vârstă era prea mare”, s-a exprimat ea, potrivit Daily Mail. „Am încercat să neg asta, dar el e deja un om bătrân. Diferența de vârstă este mare, da. Așa că, cu toată dragostea mea, nu a ținut”, a spus actrița de origine israeliană.

Mai mult, ea a dezvăluit că lui Al Pacino, în vârstă de 79 de ani, nu-i plăcea să cheltuiască bani, iar ea avea anumite pretenții. „Cum să spun mai politicos că nu-i plăcea să cheltuiască bani? Îmi cumpăra doar flori”, s-a confestat Meital Dohan, de 40 de ani.

Zvonurile privind despărțirea celor doi au apărut după Premiile Oscar, Al  Pacino participând singur la cea de-a 92-a ediție a premiilor Academiei Americane de Film, pe 9 februarie. Ultima oară când Al Pacino s-a afișat la braț cu iubita lui la decernarea premiilor BAFTA.

Înainte de Meital, Al Pacino a avut o relație de 4 ani cu actrița argentiniană Lucila Sola (43 de ani). A părăsit-o pe aceasta în septembrie 2018 tocmai pentru Meital Dohan.

ARTICOLE SIMILARE

Anca Țurcașiu din ce în ce mai sexy la 50 de ani! Cum s-a pozat artista

Tabu Tabu

Laura Cosoi a aflat sexul celui de-al patrulea copil! Primele declarații ale actriței

Andreea Damian

Vindecarea sexuală: profită de izolare pentru a reaprinde dorința

Andreea Damian

Ce job și-a găsit Yulia Chernitskaya, refugiata din Ucraina care a primit 200 de lei de la un bătrân. Acum vrea să-i returneze banii

Andreea Damian

Cum a devenit cămașa din zale o haină la modă și feministă

Andreea Damian

Reese Witherspoon are o sosie și e chiar dublura ei din filme

Andreea Damian

Scrie un comentariu