Tabu
PEOPLE

Mihai Morar, un an de când e tată din nou. Cum și-a sărbătorit copilul

Omul de radio și televiziune a avut parte și el de sărbătoare zilele acestea când a avut parte de sărbătoare în familie. Pentru că Mihai Morar și-a sărbătorit cel mai mic membru al familiei, pe Roa, care a împlinit un anișor de când a venit pe lume.

mihai morar si roa
mihai morar si roa

Vedeta a postat în ziua cu pricina, pe 24 iulie, un mesaj pe rețelele de socialziare și o imagine cu fiica sa cea mică de când s-a născut. Iar Mihai Morar a scris lîngă imaginea respectivă următorul text: “24 iulie 2019. Ora 9.24. Ora la care am primit o viață nouă, mi s-a așezat în inimă o picătură de Rouă. A trecut de atunci un an, iar picătura din inimă e acum ocean. #RouaMorar”.

mihai morar si toata familia
mihai morar si toata familia

Apoi, împreună cu toată familia au sărbătorit evenimentul cu tort și au făcut o fotografie de grup pe care au publicat-o pe rețelele de socializare. Astfel că lîngă imaginea cu toți cinci și tortul, în care toti poartă același tricou cu Micky Mouse, Mihai Morar a mai scris următorul text: “1 an cu Roua și de 3 ori iubire necondiționată. Sunt mai mult decât tată. Sunt binecuvânTATĂ”. Un bărbat fericit cu trei fete, cu o soție pe care o iubește și o carieră de invidiat. Și să nu uităm că bărbatul a slăbit foarte mult și este de cu 20 de kilograme mai slab decât îl știam.

ARTICOLE SIMILARE

Primele rezultate ale autopsiei lui Matthew Perry. Ce au descoperit anchetatorii

Andreea Damian

Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au dat vestea despre copil, înainte de nuntă

Andreea Damian

Victorie pentru Gwyneth Paltrow, în procesul în care era acuzată că a provocat un accident la schi

Andreea Damian

Cine este iubita lui Alex Bogdan, prezentatorul de la Gopo

Tabu Tabu

Meghan Markle și Prinul Harry, în pragul despărțirii

Andreea Damian

Sfatul lui Oprah Winfrey despre întâlniri care te ajută să-ți găsești alesul

Andreea Damian

Scrie un comentariu