Tabu
lifestyle

Angela Gheorghiu (47 de ani) şi Cezar Ouatu (33 de ani) sunt iubiti de un an

Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu sunt ultimul cuplu din showbiz-ul românesc. Deşi presa a dat în vileag relaţia lor mult mai târziu, apropiaţii celor doi susţin că aceştia sunt împreună de un an de zile. Soprana a fost un real suport în promovarea lui Cezar la Eurovision şi îl prezintă tuturor prietenilor drept noul iubit.

Angela Gheorghiu (47 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Cezar Ouatu (33 de ani), reprezentantul României la Eurovisionul de anul acesta. Soprana l-a cunoscut pe Cezar în urmă cu un an şi tot de atunci alcătuiesc un cuplu. Nelipsit de la concertele sopranei de peste graniţă, Cezar a cucerit-o pe aceasta cu flori şi cu vorbe frumoase.

Conform unor surse din TVR, Angela Gheorghiu a început să-l prezinte pe Cezar apropiaţilor drept noul ei iubit, încă de anul trecut, la scurt timp de la despărţirea de tenorul Roberto Alagna, cu care a fost căsătorită. Tot ea i l-a prezentat pe Cezar şi tenorului Andrea Bocelli. De altfel, soprana l-a rugat pe Bocelli să-l susţină pe iubitul ei la Eurovision.

ARTICOLE SIMILARE

Nicole Kidman: “Copilul meu nu e de vânzare”

realitatea

Russell Crowe, criză de isterie în direct la radio

realitatea

Scandal la “Mireasa 90 60 90”: ”E o pitipoanca, e cat un porc!”

Angelina Jolie vrea să fie președinte

realitatea

Patrick Swayze are cancer la ficat

realitatea

Normandia, destinație hype de vacanță

realitatea

Scrie un comentariu