Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

MONICA DAVIDESCU – nenorocita pe viata! Da in judecata PRO TV!

MONICA DAVIDESCU s-a accidentat grav la filmarile pentru showul “Dansez pentru tine” si a ajuns la capatul rabdarilor, scrie www.click.ro.
La aproape un an de când s-a accidentat la emisiunea “Dansez pentru tine”, Monica Davidescu încă bate pe la uşile medicilor. Actriţa a cheltuit mult pe tratamentele şi intervenţiile medicale suferite la ambele picioare, iar acum încearcă să-şi recupereze banii plătiţi, dar vrea şi daune morale. Monica a dat în judecată compania Media Vision, care produce show-ul pentru PRO TV>
În luna noiembrie a anului trecut, Monica Davidescu (41 de ani) a avut un ghinion teribil. La repetiţiile pentru cel de-al 13-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, la care participa a doua oară, a suferit un accident de pe urma căruia trage şi în ziua de azi. În timp ce exersa dansul în ploaie, partenerul său, George Boghian, s-a deze­chilibrat şi a căzut peste ea. În urma accidentului, actriţa s-a ales cu ligamente rupte la ambele picioare. A urmat o perioadă cruntă pentru Monica. S-a luptat cu dureri îngrozitoare, s-a operat la piciorul drept, a stat imobilizată la pat o lună, apoi a mers în cârje. Dincolo de toate acestea, medicii i-au spus că va rămâne cu sechele toată viaţa, în ciuda tratamentelor de recuperare pe care le face şi astăzi. Toate aceste proceduri terapeutice au implicat o cheltuială considerabilă. Mai mult decât atât, din cauza problemelor de sănătate, actriţa a pierdut contracte importante şi implicit oportunităţi financiare. Ca să-şi recupereze banii cheltuiţi prin spitale şi prin clinici de tot felul, în jur de câteva mii de euro, actriţa a dat în judecată compania Media Vision, care produce show-ul “Dansez pentru tine”.În plus, vedeta solicită şi daune morale. Avocata ei a depus cerere în acest sens la Judecătoria Sectorului 2, dar instanţa nu a fixat încă primul termen în proces. Contactată de Click!, Monica Davidescu a explicat de ce a făcut aceste demersuri. “Într-adevăr, am început procedurile judiciare pentru recuperarea prejudiciilor pe care le-am suferit ca urmare a accidentului suferit în timpul emisiunii «Dansez pentru tine». Respect tot ceea ce înseamnă trustul Media Pro, iar procedurile iniţiate nu reprezintă decât mijlocul legal de soluţionare a unei astfel de probleme. Este o chestiune personală şi aş aprecia dacă aţi avea înţelegerea să nu insistaţi şi să lăsaţi instanţa să se pronunţe”, ne-a declarat Monica Davidescu.

PRO TV nu ştia de proces

Reprezentanţii PRO TV nu au dorit să comenteze decizia Monicăi Davidescu de a-i acţiona în instanţă. “Noi nu am fost informaţi asupra faptului că am fost daţi în judecată, deci nu avem ce să comentăm”, ne-au transmis aceştia. Pe de altă parte, însă, surse bine informate din PRO TV susţin că televiziunea şi-ar fi onorat contractul pe care l-a încheiat cu actriţa atunci când a fost cooptată în echipa de la “Dansez pentru tine”. Factorii de decizie din PRO TV ar considera că postul nu mai are nici o datorie faţă de Monica.

ARTICOLE SIMILARE

Poveste emotionanta! Cum arata cainele atat de TRIST incat ingrijitorii sai au vrut sa-l eutanasieze

Nostalgia / Galeria romancelor frumoase de altadata

realitatea

Cele mai captivante circuite de calatorie pentru primavara 2017

realitatea

Iubitorii de sushi și de sashimi trebuie să știe că mâncarea aceasta e periculoasă

realitatea

Kitul de îngrijire la domiciliu împotriva COVID-19

Andreea Damian

Cum sa iti gasesti (iar) dragostea

realitatea

Scrie un comentariu