Tabu
lifestyle

Design Your Christmas! – Primul târg de design româno-austriac

Peste doar 2 zile, începând cu 28 noiembrie și până pe 24 decembrie, peste 30 de designeri români și austrieci își aduc creațiile în cadrul târgului Design Your Christmas! – în incinta librăriei Cărturești din Băneasa Shopping City (intrarea dinspre Grand Cinema Digiplex).

Printre cadourile pe care le puteți găsi la târg se numără:

Jucării din lemn -€“ propunere a designerilor români Mihai Stamati și Eliza Yokina pentru toți copiii care au uitat acest tip de joacă în defavoarea jocurilor pe tablete și smartphone.

Lambswood -€“ design Solemn (Cristina Curelea) – scaune extravagante din lemn de brad, cioplite manual și cu îmbinări din lemn de stejar, îmbogățite cu blană naturală de oaie.

Obiecte din piele naturală – huse pentru iPad, portofele, curele fără cataramă, cu semnătura de designer.

Terariile designerului biolog Ramona Bejan – frânturi de natură suspendate în capsule de sticlă lucrată manual de artiști sticlari .

Portrete de pisici pe porțelan pictat manual – obiecte din porțelan pictat manual, înnobilate cu aur pur, semnate Wagner Arte Frumoase și Povești, în care personajul preferat al artistei Ana Wagner, pisică, joacă rolul principal.

 O secțiune în cadrul târgului este dedicată designului austriac a€“ 10 designeri din regiunea Graz care vor propune publicului român obiecte de iluminat, obiecte de decorațiune interioară, bijuterii și diferite accesorii.

Printre invitații târgului se număra și KraftMade, o rețea de meșteșugari și designeri care lucrează împreună obiecte de serie limitată, unicate, de poveste.

Prețurile obiectelor încep de la 40 lei/ produs, media de preț situându-se în jurul valorii de 200 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Tom Sawyer vine la Minicinema, la Cinemateca Union

Câștigătoarele COOLMODEL 2008

realitatea

…Si sotia lui BRENCIU data afara de la Antena 1!

Ozzy Osbourne și-ar dona corpul muzeului de Istorie Naturală

realitatea

Dance More, Drink Slow by Armin van Buuren

Åžcoala de la Roma la MNAR

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu