Tabu
LIFESTYLE

Presa americana: Angelina Jolie e ca un schelet din cauza unei boli grave

Diva de 38 de ani e tot mai slabă, iar jurnaliştii de la publicaţia National Enquirer susţin că ea ar suferi de cancer ovarian. Potrivit aceleiaşi surse, Angelina şi-a ascuns suferinţa, spunându-i iubitului ei, Brad Pitt, că scăderea în greutate e din cauza oboselii.

N-a avut niciodată forme rubensiene, însă în ultimul an, Angelina Jolie, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a scăzut tot mai mult în greutate. Imagini recente, surprinse de paparazzii din SUA ne-o arată pe actriţa de 38 de ani piele şi os.
Deşi anunţase în urmă cu câteva luni că îşi va face histerectomie totală (n.r.- procedură chirurgicală prin care se îndepărtează uterul), după ce anterior şi-a făcut mastectomie de teama cancerului, Angelina a tot amânat operaţia din cauza programului încărcat. Acum, ea riscă să plătească scump neglijenţa, pentru că deja s-ar fi instalat cancerul ovarian, susţine presa americană. Mai mult, jurnaliştii de peste Ocean spun că au aflat că tumoarea ovariană s-ar fi extins şi la alte organe, fără a menţiona însă sursa informaţiei şocante.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Esca, prinsa in ofsaid chiar de fiica ei! UITE cum arata vedeta fara niciun strop de machiaj

O mai tii minte pe Iulia Stanescu, de la Abracadabra? Uite cum arata acum, la 24 de ani!

O nouă aplicație iPhone permite identificarea infractorilor

realitatea

Cât te costă dacă vrei să schimbi numele pe biletul de avion

Andreea Damian

10 dereglări ale somnului și cum pot fi tratate acestea

realitatea

Experiment: Cum arata o femeie dupa o luna fara alcool

Scrie un comentariu