Home > Lifestyle > Bârfa, la fel de sănătoasă ca sexul

Bârfa, la fel de sănătoasă ca sexul

Discuțiile și bârfa cu cea mai bună prietenă, îți pot face viața mai frumoasă! Concluzia aparține unui grup de specialiști englezi. Studiul acestora a demonstrat că taclalele și bârfa au ca rezultat o viață mai fericită și un psihic mult mai echilibrat.

76% dintre femeile chestionate au declarat că se simt mult mai vesele după ce-și împărtășesc probeleme prietenelor celor mai bune, iar 73% că se simt mult mai bine și mai relaxate după ce se pun la curent cu bârfele de ultima oră. De asemenea, încrederea în cea mai buna prietnă este reconfortantă. 55% dintre femeile chestionate au recunoscut că ar avea încredere a cea mai buna prietnă să le aranjeze o întâlnire cu un necunoscut!

Psihologii explică cu ușurință efectele prieteniei. Prietenii ne fac să ne simțim bine, iar asta duce la eliberarea de substanțe endorfine care sunt nucleul fericirii naturale. Singura situație în care se mai produce această reacție chimică de o asemnea intensitate este atunci când facem sex. Așadar, sexul și bârfa au același efect asupra organismului unei femei.

Prin urmare, bârfiți fetelor pentru că va face bine!

Articole asemanatoare
Secretul intimității dintre parteneri: cum să ai parte de sex fantastic după zeci de ani împreună
indonezia
Țara unde milioane de oameni riscă închisoare pentru sex în afara căsătoriei
Facebook
Aceste aplicații ar putea să fi informat Facebook despre când ai făcut sex ultima oară
Un stop cardiac în timpul unei relații sexuale poate fi considerat accident de muncă. În Franța

Comenteaza acest articol

Bârfa, la fel de sănătoasă ca sexul

by realitatea   1 min
0