Tabu
LIFESTYLE

Bârfa, la fel de sănătoasă ca sexul

Discuțiile și bârfa cu cea mai bună prietenă, îți pot face viața mai frumoasă! Concluzia aparține unui grup de specialiști englezi. Studiul acestora a demonstrat că taclalele și bârfa au ca rezultat o viață mai fericită și un psihic mult mai echilibrat.

76% dintre femeile chestionate au declarat că se simt mult mai vesele după ce-și împărtășesc probeleme prietenelor celor mai bune, iar 73% că se simt mult mai bine și mai relaxate după ce se pun la curent cu bârfele de ultima oră. De asemenea, încrederea în cea mai buna prietnă este reconfortantă. 55% dintre femeile chestionate au recunoscut că ar avea încredere a cea mai buna prietnă să le aranjeze o întâlnire cu un necunoscut!

Psihologii explică cu ușurință efectele prieteniei. Prietenii ne fac să ne simțim bine, iar asta duce la eliberarea de substanțe endorfine care sunt nucleul fericirii naturale. Singura situație în care se mai produce această reacție chimică de o asemnea intensitate este atunci când facem sex. Așadar, sexul și bârfa au același efect asupra organismului unei femei.

Prin urmare, bârfiți fetelor pentru că va face bine!

ARTICOLE SIMILARE

ANDRA si MARUTA – nasi de lux! FOTO!

PANICA in familia Andreei Raicu! Au chemat de urgenta o AMBULANTA!

Drama Flaviei Apostol: a ajuns sa cantareasca 38 de kilograme la 1,72 m!

Cum să te vindeci de shopaholism

realitatea

Iulia Vantur si-a luat adio: “Nu mă mai întorc la Ştirile ProTV!”

Bianca a luat 7.000 de euro să se «împace» cu Victor la TV, de Paşte

Scrie un comentariu