Tabu
Image default
HEALTH

Începe-ți ziua cu aceste șase băuturi pentru a pierde mai repede în greutate

Adevăratul secret al pierderii în greutate este să trăiești un stil de viață care să includă să mănânci corect, să reduci aportul de calorii și să faci mișcare. Însă și aportul de apă poate fi cu adevărat util pentru slăbit.

Pe de altă parte, consumul de băuturi de slăbit dimineața îți poate accelera procesul de slăbire, te ajută să arzi mai multe calorii suplimentare și chiar să-ți suprimi apetitul în ziua respectivă.

Iată câteva băuturi care stimulează rapid pierderea în greutate pe care le poți adăuga la rutinele de dimineață pentru a pierde în greutate și pentru a-ți îmbunătăți sănătatea.

1. Ceai verde

A consuma o ceașcă de ceai verde dimineața este benefic, deoarece este plin cu antioxidanți (catechină) și cofeină pentru a ajuta la accelerarea metabolismului și pentru a pierde în greutate. Unele dovezi arată că ceaiul verde te poate ajuta să arzi cu 3-4% mai multe calorii în fiecare zi. Pe de altă parte, consumul regulat de ceai verde va preveni și bolile cardiovasculare și va ajuta pielea să arate mai tânără.

ATENȚIE: Pacienții care suferă de reflux acid, anemie și alte afecțiuni ale stomacului sunt sfătuiți să nu consume ceai verde dimineața.

2. Ceai Pu-erh

Ceaiul Pu Erh este cea mai puternică băutură pe care o poți consuma dimineața pentru pierderea rapidă în greutate. S-a dovedit științific că a bea zilnic o cană de ceai Pu-erh poate duce la pierderea în greutate. În plus, există dovezi că ceaiul Pu-erh ajută la îmbunătățirea digestiei și este benefic pentru inimă și sistemul imunitar.

3. Suc de ananas

Începe-ți ziua cu un pahar de suc de ananas și va fi cel mai bun mod de a vă crește nivelul de energie și de a stimula metabolismul. Mai mult, sucul de ananas oferă o enzimă numită bromelaină care joacă un rol esențial în pierderea în greutate. Un alt punct cheie, conform mai multor experți, sucul de ananas îmbunătățește digestia corectă, care la rândul său ajută la reducerea balonării, suprimând pofta de mâncare, ajutându-te astfel să slăbești.

4. Cafea verde

A bea o ceașcă de cafea verde dimineața, de preferință la o oră după micul dejun, te poate ajuta să pierdeți în greutate. Mulți nutriționiști în domeniul wellness susțin că acest tip de cafeaua conține un antioxidant puternic – acidul clorogenic, care reglează absorbția grăsimilor, crescând rata metabolică și reducând greutatea corporală. În același timp, poate susține nivelul sănătos al zahărului din sânge și al tensiunii arteriale.

5. Lămâie și miere

Mai multe studii arată că una dintre cele mai bune moduri de a pierde în greutate este să bei dimineața o ceașcă caldă de suc de lămâie stors și miere. Lămâia îmbunătățește metabolismul și îmbunătățește sănătatea generală. Pe de altă parte, mierea conține aminoacizi și minerale care pot activa hormonii care suprimă pofta de mâncare și ajută la pierderea în greutate.

6. Apă caldă

A bea o cană de apă caldă dimineața pe stomacul gol este un obicei despre care mulți experți susțin că te ajută să te simți plin mai repede, ceea ce poate ajuta la pierderea în greutate. De asemenea, apa caldă ajută la reducerea poftei de mâncare, la reducerea riscului de indigestie și la eliminarea toxinelor din organism.

ARTICOLE SIMILARE

Măștile fashion nu protejează contra infectării!

Andreea Damian

Ce este malaria și cum evităm să ne îmbolnăvim

Andreea Damian

Cât pepene verde poți mânca, ca să nu-ți afecteze silueta

Andreea Damian

Ochelarii Google Glass, de mare ajutor pentru copiii cu autism

Andreea Damian

O nouă tehnică de adormire pentru insomniaci pare să fie preferata tuturor

realitatea

Pastele potrivite cu sosul potrivit. Cum să alegi sosul în funcție de forma pastelor

Andreea Damian

Scrie un comentariu