Tabu
Image default
PEOPLE Slider

N-ai să crezi ce au încercat Dani Oțil și iubita lui în izolare

Toată lumea se plictisește în izolare din cauza pandemiei. Am putea spune că și Dani Oțîl este unul dintre cei care n-au stare, deși dimineață este prezent la matinalul pe care il prezintă. Cum probabil restaurantul sau este închis, își petrece cam tot restul zilei pe rețelele de socializare dând viață unor provocări reușite.
Dani Oțil și iubita lui, modelul Gabriela Prisăcariu încearcă să nu se plictisească în izolare și își găsesc mereu câte ceva de făcut. Dacă la început era funny să posteze imagini cu el din copilărie, alături de părinți și fratele sau, din adolescență sau de la maturitate.

https://www.instagram.com/p/B-7clMhhHeJ/?utm_source=ig_web_copy_link

De ceva timp prezentatorul și-a făcut cont și de Tik Tok și postează tot felul de filmulețe pe care le face împreună cu iubita lui. Iar unele sunt chiar simpatice, pentru că Dani are simțul umorului și al penibilului. Și asta pentru că este simpatic în tot ce face. Iar cel mai recent filmuleț a avut pe isntagram peste 120.000 de vizualizări. peste 500 de comentarii și multe aprecieri. La acest filmuelet pe care îl vedeți și voi alături a scris doar “Să nu va aud” având în vedere că este extrem de haios. Așa că cei care il vor vedea filmulețul vor rade, cu siguranță, însă va spunem că este o modă pe rețelele de socializare să faci astfel de filmulețe haioase. Iar cum prezentatorul de televiziune are acum partenera a reușit să decina viral.

ARTICOLE SIMILARE

Kanye West: Am rugat oamenii care lucrează la albumul meu să nu facă sex premarital

realitatea

Documentarul despre viața poetei Nina Cassian este disponibil online

Ciocîrlan

Celine Dion s-a întors cu 3 piese noi și un turneu muzical

Andreea Damian

Quentin Tarantino a devenit tată pentru prima oară

Andreea Damian

Aceşti pantofi sport sunt confecționaţi din zaț de cafea

Andreea Damian

9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes

realitatea

1 comentariu

Ce face Dani Oțil pentru atenție?! Faimosul prezentator TV și sexy-iubita, prinși în fapt – Padtv.ro 14 April 2020 at 20:30

[…] Nu se știe încă cine a venit cu această idee, Dani Oțil sau iubita sa Gabriela Prisăcariu, dar cert este că în această perioadă foarte multă lume se plictisește și vrea să încerce lucruri noi, scrie Tabu.ro. […]

Răspunde

Scrie un comentariu