Home > Agenda > Tom Hanks ar putea fi Geppetto în adaptarea cinema a poveștii Pinocchio

Tom Hanks ar putea fi Geppetto în adaptarea cinema a poveștii Pinocchio

Tom Hanks este în discuții deja pentru a juca figura paternă a lui Geppetto din adaptarea cinema după animația clasică semnată Disney – “Pinocchio”.

Filmul animat original spune povestea unei marionete vii care, cu ajutorul unui greier în rol de conștiință, trebuie să se dovedească demnă să devină un băiat adevărat, în carne și oase. Geppetto este păpușarul care l-a creat pe Pinocchio și, în cele din urmă, devine figura paternă pe care a dorit-o acesta întotdeauna.

Strategia viitorului film de aventură a fost realizată în funcție de previziunile de box-office, după ce “Frumoasă și bestia” a realizat în anul 2017  – aproximativ 1,2 miliarde de dolari în întreaga lume, iar “Cartea Junglei” a înregistrat 966,5 milioane de dolari în întreaga lume în 2016. Anul următor, vor apărea alte trei filme „pe cai mari” pentru cei mici: “Dumbo”, care are premiera în martie; “Aladdin”, care apare în mai; și “The Lion King” în iunie.

Hanks are deja mai multe proiecte pentru care lucrează pentru 2019, pornind de la “Greyhound” despre cel de-al doilea război mondial, urmat de revenirea sa în lumea “Toy Story” unde e vocea lui Woody în cea de-a patra parte.

Filmul va avea un buget de 150 milioane dolari, iar producția este planificată să înceapă în vara următoare.

Articole asemanatoare
Tom Hanks
Tom Hanks, mesaj către cei care nu poartă mască
coronavirus
Ce staruri s-au infectat cu coronavirus
tom hanks
Mesajul lui Tom Hanks după ce a fost depistat cu coronavirus
tom hanks
Tom Hanks și Rita Wilson, diagnosticați cu noul coronavirus

Comenteaza acest articol

Tom Hanks ar putea fi Geppetto în adaptarea cinema a poveștii Pinocchio

by realitatea   1 min
0