Tabu
Image default
CULTURESlider

Tom Hanks ar putea fi Geppetto în adaptarea cinema a poveștii Pinocchio

Tom Hanks este în discuții deja pentru a juca figura paternă a lui Geppetto din adaptarea cinema după animația clasică semnată Disney – “Pinocchio”.

Filmul animat original spune povestea unei marionete vii care, cu ajutorul unui greier în rol de conștiință, trebuie să se dovedească demnă să devină un băiat adevărat, în carne și oase. Geppetto este păpușarul care l-a creat pe Pinocchio și, în cele din urmă, devine figura paternă pe care a dorit-o acesta întotdeauna.

Strategia viitorului film de aventură a fost realizată în funcție de previziunile de box-office, după ce “Frumoasă și bestia” a realizat în anul 2017  – aproximativ 1,2 miliarde de dolari în întreaga lume, iar “Cartea Junglei” a înregistrat 966,5 milioane de dolari în întreaga lume în 2016. Anul următor, vor apărea alte trei filme „pe cai mari” pentru cei mici: “Dumbo”, care are premiera în martie; “Aladdin”, care apare în mai; și “The Lion King” în iunie.

Hanks are deja mai multe proiecte pentru care lucrează pentru 2019, pornind de la “Greyhound” despre cel de-al doilea război mondial, urmat de revenirea sa în lumea “Toy Story” unde e vocea lui Woody în cea de-a patra parte.

Filmul va avea un buget de 150 milioane dolari, iar producția este planificată să înceapă în vara următoare.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle a înregistrat un record fantastic

Andreea Damian

Gypset este cel mai curajos trend nou?

realitatea

Anisia Gafton rupe tăcerea după participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta nu a încasat premiul de 128.000 de euro

Andreea Damian

Știai că atunci când te machiezi te expui la 200 de substanțe chimice sintetice?

realitatea

Naomi Campbell, însărcinată? Modelul pune capăt speculațiilor cu o dovadă de necontestat

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu