Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Nou record: Margot Robbie a fost nominalizată de două ori la BAFTA 2020 în aceeași categorie

Actrița a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar”. Margot Robbie a fost nominalizată pentru rolurile din filmul „Once Upon a Time de la Hollywood”, al lui Quentin Tarantino și în „Bombshell”, al lui Jay Roach.

Margot Robbie a făcut istorie în poziția de candidat dublu într-o categorie la BAFTA, scrie Daily Mail.

Nominalizările pentru Cea mai bună actriță în rol secundar

  • Margot Robbie – Bombshell
  • Margot Robbie – Once Upon a Time in Hollywood
  • Laura Dern – Marriage Story
  • Scarlett Johansson – Jojo Rabbit
  • Florence Pugh – Little Women

În „Once Upon a Time in Hollywood”, Margot a jucat alături de două nume grele de la Hollywood, Leonardo DiCaprio și Brad Pitt, și a interpretat-o pe Sharon Tate.

În „Bombshell”, ea joacă rolul uneia dintre angajatele Fox News, al cărui șef a fost acuzat de hărțuire sexuală a angajaților. Colegele de platou ale lui Margot în „Bombshell” au fost Nicole Kidman și Charlize Theron.

Într-un interviu recent, Margot a declarat că admiră munca lui Nicole și a lui Charlize de pe platourile de filmare. Potrivit acesteia, „colegii cu experiență” au ajutat-o ​​să facă față rolului și ei înșiși au arătat un profesionalism incredibil.

„Când am privir-o pe Nicole Kidman lucrând, m-am gândit: wow, acum este clar de ce ea e Nicole Kidman. Din momentul în care regizorul dă startul pentru filmărie, Nicole se schimbă instantaneu., nu pot sta deoparte de ea. Fiecare cuvânt de-al ei emană putere”, a mărturisit ea. Când despre Charlize Theron, spune Margot Robbie, a ajutat-o foarte mult cu replicile în care a întâmpinat dificultăți în pauzele de filmare.

Gala premiilor Bafta, ajunsă la a 73-a ediţie, va avea loc pe 2 februarie, la Royal Albert Hall din Londra. Lungmetrajele „Joker”, de Todd Phillips, „The Irishman”, de Martin Scorsese, şi „Once Upon a Time in Hollywood”, de Quentin Tarantino, au primit cele mai multe nominalizări.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Esca: ”Da, am fost bolnavă de Covid-19!”

Tabu Tabu

În 2019, în România, era să citim o carte despre cum să-ți bați copilul

Dora Constantinovici

Andreea Esca și Willmark au ieșit cu familiile în natură

Tabu Tabu

Forever 21 a intrat în faliment. Se închid 350 de magazine din toată lumea, inclusiv din România

Andreea Damian

TEST: Cu ce nivel de stres închei anul 2020

Andreea Damian

Adele triumfă la Brit Awards într-o rochie neagră sculpturală

Andreea Damian

Scrie un comentariu