Tabu
PEOPLESlider

Cu ce își ocupă timpul Andreea Raicu în izolare

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune, care a renunțat de ani de zile la carieră TV este și Andreea Raicu. Vedetă și-a descoperit în ultima vreme talentul pentru scris și mai nou și alte rețele de socializare.
După ce a renunțat la cariera de model, apoi la cea de prezentatoare de televiziune, Andreea Raicu (42 de ani) s-a îndreptat către alte opțiuni. Ea a început să scrie pe un site și blog, a continuat să realizeze diverse ședințe foto pentru a promova diverse toalete și produse.

În plus, în ultima vreme, vedea a fost foarte mult plecată din țară, ajungând pînă în India unde a petrecut foarte mult timp. Iar de curând, Andreea Raicu a aflat și despre apartitia unei noi rețele de socialziare, TikTok, care i-a plăcut foarte mult și unde s-a înscris și ea. Așa că în această perioada de izolare această nouă rețea i-a făcut cu ochiul și chiar a făcut-o să se înscrie și chiar să posteze câteva filmulețe. Deja are două și se vede că se pricepe, primind foarte multe aprecieri din partea urmatritorilor și multe comentarii de încurajare. Așa că sperăm că în curând să mai vedem și alte filmulețe profesioniste realizate de fermecătoarea Andrea Raicu.

ARTICOLE SIMILARE

De ce ar trebui să începem cu toții să cântăm la duș

Andreea Damian

Zodii care nu suportă criticile. Se simt atacate

Andreea Damian

Ce spune culoarea ta preferată despre personalitatea ta

Tabu Tabu

Ritualul ciudat al Mariei Dragomiroiu! Ce face cu părul ei după ce se tunde

Andreea Damian

Grant Imahara, realizator MythBusters, a murit la 49 de ani

Andreea Damian

Un clip publicitar de Crăciun, un tribut adus lui Elton John, deosebit de emoționant

realitatea

Scrie un comentariu