Tabu
PEOPLE

Jorge și-a scos familia la distracție! Cum arată familia reunită

Simpaticul solist și vedetă de televiziune are parte de o familie frumoasă, cu doi copii, din nouă căsnicii diferite. Jorge – George Papagheorghe trece prin momente grele din cauza pandemiei, pentru că nu are concerte și trebuie să se gândească mereu la binele familiei lui.

În ultimele luni Jorge a înghețat concertele și a filmat o singură emisiune de televiziune ca prezentator, însă nu s-a lansat pe tânjeală. Din contră, a făcut muzică și le-a fost copiilor alături. S-a întristat că pandemia l-a ținut departe de fiica sa, de Karina, care era împre-ună cu mama ei în America. Însă atunci când s-au reluat zborurile a venit și ea în țară, reușind să facă să se întregească familia.

familia lui jorge
familia lui jorge

Din păcate, tot din cauza pandemiei, cadoul pentru Ilinca, fiica cea mare a Ramonei Podea, cu care este căsătorit, nu a mai putut fi onorat. Împreună trebuiau să meargă la Paris, la Eurodisney, însă acest lucru nu s-a mai putit din cauza pandemiei de CoVid19. Dar iată că fiica sa Karina a venit în țară și acum au petrecut toată familia clipe frumoase atât în țară cât și într-o vacanță în Bulgaria, unde a mersa mama lui Jorge dar si iubitul Karinei. Cât despre zilele trecute, Jorge cu familia s-au distrat într-un parc de distracții din București.

ARTICOLE SIMILARE

Secretul siluetei Laviniei Pîrva. Ce face în fiecare zi pentru a se menține în formă

Andreea Damian

Dezvăluiri despre relația tensionată dintre Charles și Andrew. Regina a recunoscut tot!

Andreea Damian

Ce fantezie are Anghel Damian cu Mădălina Ghenea

Andreea Damian

Rețeta lui Gwyneth Paltrow pentru o viață sexuală satisfăcătoare

Andreea Damian

Elena Ionescu, ex Mandinga, și-a făcut mărire de sâni cu grăsimea proprie

Tabu Tabu

Rihanna și A$AP Rocky, apariție de milioane de Valentine’s Day

Andreea Damian

Scrie un comentariu