Tabu
PEOPLESlider

Cum arată camera fetiței lui Smiley și Gina Pistol. Primele imagini!

Gina Pistol stă să nască din clipă în clipă. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să-și strângă fetița la piept. Și-a făcut deja bagajul pentru spital, iar camera micuței este și ea gata să fie luată în primire.

Recent, în mediul online, prezentatoarea TV a publicat mai multe imagini din camera fiicei sale. Totul pare ca într-o poveste. Camera este vopsită într-o culoare roz-pudră, după cum se poate vedea în imaginile postate pe o rețea de socializare.

Un îngeraș din ceramică și o veioză în formă de flamingo sunt două dintre piesele-cheie din cameră, însă centrul atenției sunt patul și comoda pe care aceasta va fi schimbată.

Prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite” va naște în curând. Iubita lui Smiley a mărturisit că și-a pregătit geanta pentru maternitate, iar imediat ce va intra în travaliu, va merge la spital.

“Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum, mai trebuie să mă mai uit prin ea, pentru că am eu așa, o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum, mă uit în fiecare zi în ea. Așa… kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. Și acum stau și aștept. În perioada asta, toată lumea îmi recomandă să dorm, dar nu pot să dorm. Dorm o oră jumătate, două, cel mult, mă trezesc, am anumite nevoi. Cumva, cred că mă pregătesc pentru ce va urma”, a mărturisit Gina Pistol.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. 

ARTICOLE SIMILARE

Valentin Sanfira și Codruța Flip s-au căsătorit în weekend

Tabu Tabu

Delia și Oana Matache cântă prima piesă lansată împreună: „Jimmy Samurai” VIDEO

Andreea Damian

Cum a afectat coronavirusul viața particulară a solistului Jorge

Tabu Tabu

Stilul prințului Philip: garderoba fără cusur a unui gentleman

Andreea Damian

Administraţia Prezidențială, explicații după ce Carmen Iohannis a purtat bijuterii de 12.000 de euro

Andreea Damian

Theo Rose, apel către fanii ei la câteva zile după ce a devenit mamă

Andreea Damian

Scrie un comentariu